Pokud je někdo schopen dát milion za škodovku tak tomu není pomoci
Za milion se dá koupit novej Mercedes, Jaguar, Audi, BMW a spousty dalších vozů.
Superb reprezentativní auto?
Jako reprezentativní auto si představuji Audi A8, Mercedes S, BMW 7, vše ideálně v longu ale Superb stojí kde komu ve stodole a lezou mu po tom slepice, ani se Klausovi nedivím že s tím nechtěj jezdit a řekl na férovku že to v něm drncá.
S tím nemůžu absolutně souhlasit.. Superb mi osobně jako reprezentativní auto pro určitou skupinu lidí příjde naprosto v pohodě, jel sem v té poslední generaci, byť to byla asi 110kw verze, což byla teda dost tragédie, ale v nejsilnější motorizaci, bývalá II.gen s V6 si myslím, že nebylo nezajímavý auto.. Samozřejmě A8 a spol je naprosto úplně jinde a nedá se to srovnat, ale taky je to pro jinou sortu lidí.. Zvlášť vrcholné verze je naprosto jinde.. Navíc, audi je pořád koncern, byť zpracováním rozhodně nejlepší ( dvě jsem měl, z toho jedno S, vlastně i stejný model) teď mám jinej rychlej koncern a je to spotřebák.. Mercedes šel velmi nahoru, takže tam ano, ale za milion nekoupíš reprezentativní auto z těchto tří ani omylem a už vůbec né nové.. BMW? na to, jak mám, nebo spíš měl jsem tuhle značku rád, tak teď produkuje sračky, nekvalitní naleštěná bída.. a to tak od roku 08+.. opět osobní zkušenosti.. za milion opravdu radši full vybavenýho superba s nejsilnějším motorem, než totálně oholený bmw v základu, stejně tak ostatní.. dyť je to pak pro smích, když někdo přijede v béemwé s placatejma sedačkama v základu a ještě v textilu
a když se bavíte ještě o 20d, jezdil jsem s 320d rv.05 ve velmi pěkné výbavě, skoro plná a v čechách v téhle kombinaci jich je jak šafránu.. projev motoru skoro jak benzín, plynulý zátah až k maximu, žádný vocpoda a ve 2000ot./min konec, zrychlení na kilo kolem 6-7s a spotřeba byla pod 7litrů prasácké jízdy město a kousek mimo...
takže asi tak.. škodovku si sice nekoupím, ale mimojiné i proto, že nedělá auta, která mi vyhovují.. jo kdyby vw povolil kdysi Tudor, to by byla jiná

nicméně nechápu, proč na ní lidi nadávaj, octávka je podle mě naprosto v pohodě auto pro rodinu, ničím se nevytahuje, vostudu neudělá..
o hjundé nemá smysl mluvit, nechápu jak si to někdo může koupit.. stejně jako vy nechápete lidi se škodovkama