Myslel jsem to tak, že až mě předvolají k podání vysvětlení nebo na ústní jednání úřad, tak tomu potom napsat o tom zastevní vozidla, ne že bych to šel psát městským opičkám

Mimochodem, dneska tam stály další 3 auta a ty měly taktéž lísteček za oknem, ale navíc i botičku, takže opičky asi obnovili staré rejžovací místečko.
(jen taková otázka mimo: pokud by na daném místě někdo zastavil a odešel od auta cca 500m tak, že měl na auto pořád dohled a zničehonic by zpozoroval, že se k autu valí opičák, on rychle přišel k autu a sedl si do něj, už mu nemůže být nasazena botička ani být odtažen ne? Opičák se rozhodl že dá stejně za okno lísteček za stání mimo parkoviště, přičemž majitel vozidla běhěm půl minuty po umisteni listecku s autem odjel. Navíc tam by se dala ještě vztahovat například ta 3-minutová doba, kdy může člověk zastavit a stát kdekoliv ale nesmi nikoho omezit ne? Ptám se, protože když jsem tam dnes byl za přítelkyní, tak přesně tento případ se pánovi venku stal, ovšem on je přesvědčen, že zítra zajde na mistni mestaky a tam v klidu zaplati, protože nechce problémy. Jen mě zajímá, zda jsem mu vůbec poradil dobře s tou 3-minutovou obhajobou, i když on raději zaplatí

)