Takže přátelé, soudruh Hochman se snažil a vydal rozhodnutí. VINEN :-) (SPRDELí 5000 + 1000 Kč)
Důležitá fakta
1. nadlimitní rychlost úplně opomenul - proč asi.
2. Zjišťoval na různých místech, zda se v inkriminovanou dobu stala dopravní nehoda mému autu, jedno místo se dokonce jmenuje systém MAJÁK - málem jsem umřel smíchy. Čekal jsem pak ještě "FKÚ pátrá a informuje", ale to už nepřišlo. (pro mladší čtenáře - jednalo se o pátrací program v Československé televizi s názvem Federální kriminální ústředna pátrá a informuje.)
3. mou informaci o dopravní nehodě označil za účelovou s cílem vyhnout se postihu za své protiprávní jednání.
zpracovávám odvolání a vystavím
prozatím jsem přišel na jednu novinku, pochopíte z ní, jak se úředníci odkopávají už v prvním dopise, cituji z připravovaného odvolání:
5. Podjatost a účelovost celého případu s cílem vybírat peníze a ne zvyšovat bezpečnost a plynulost silniční dopravy. A víte proč to píši ? protože už v prvotním rozhodnutí MHPM o zaplacení určené částky se píše…. „nestala se dopravní nehoda“ … Měl pro to tvrzení soudruh Hochman nějaké podklady a důkazy v tu dobu ? Byl na místě a kontroloval průjezd mého vozidla tunelem Mrázovka ? měl zprávu z té noci od ostrahy tunelu s kompletním videem ?
Ne, nebylo tomu tak, pan úředník vědomě lhal v tomto bodě !!!! A odhalil se až nyní, když si dal tu práci a skutečnost stran dopravní nehody si nechal zjistit. Ovšem zase zbytečně, protože stačilo napsat a mohl mít fotografie a popis nehody druhý den v poště ode mne. Ale proč by to chtěl, on potřebuje moje peníze, ne spravedlivé správní řízení, ne ? Celé řízení od počátku vede MHMP jako snahu inkasovat peníze, nikoli jako proces, kde se prokazuje vina, kde se přijímají důkazy a pracuje se s nimi. Proto je od počátku podjaté a účelové.
může být ?