Ahoj,
právě jsem se vrátil z "místa činu" a jelikož se nejedná o záležitost, ve které bych měl praxi, chtěl bych požádat o pomoc při jejím řešení.
Vyjdu si takhle před dům a co nevidím, PaChové si vychutnávají nějakou paní. Přišel jsem už po dechové zkoušce i odběrech krve a ti zmetci mi výsledek zkoušky nechtěli říct, takže s jistotou vím jen to, že byla pod vlivem. Podle výpovědi odstavila vozidlo na parkovišti a zjevně při manipulaci s ním škrábla vedlejší osobní automobil. Na základě bonzu nějakého svědka přijeli PaChové a začali paní řešit jako řidičku a jelikož nadýchala, tak jí vozidlo odtáhli.
Vůbec se jim nelíbilo, že jsem se do toho vložil, protože jsem je začal vysírat svojí na jejich vkus přílišnou znalostí zákonů (prvně mě zkoušeli vykázat z místa nehody a všemožně mi bránili v tom, abych s paní komunikoval, pak po mě chtěli průkaz, že jsem advokát apod.)
Termín podání vysvětlení na městském ředitelství je stanoven na 25. 8.; od chvíle, kdy jsem se do toho "vložil", mám svědka.
Odtažené vozidlo bylo služební a paní teď nemůže do práce.
Potřebuji poradit, co s tím - určitou naději bych viděl v tom, že nebyla řidička (patrně ani v moment nehody)? Poraďte