Netrvalo dlouho a přišlo mi rozhodnutí. Ale je to celé nějaké divné.
Časová posloupnost:
1. Pozvánka k ústnímu jednání na 26.9.
2. 19.9. Posílám žádost o projednání v nepřítomnosti, zaslání kopie spisu a info, že se následně vyjádřím k podkladům pro vydání rozhodnutí.
3. 4.10. Vyzvedávám Sdělení, že na spis nemám nárok. Sdělení vydal orgán 27.9. (tj. po den po ústním jednání)
4. 7.10. Podávám stížnost ohledně spisu.
5. 12.10. Vyzvedávám Rozhodnutí, které mě uznává vinným. Orgánem vydáno 6.10.
Tzn. k podkladům jsem se nemohl vyjádřit, není vyřešena stížnost, v rozhodnutí je uvedeno, že jsem se nedostavil a neuvedl důvody (lež). Navíc i kdybych chtěl vidět spis a orgánovi dle jeho vlhkého snu zavolal a dostavil se na magistrát, tak rozhodnutí bylo vydáno dříve, než bych toto stihl. Celé rozhodnutí považuji za jednu šaškárnu, protože orgán evidentně vůbec nic nedělal, pouze zkopíroval to, co je uvedeno už v příkazu. Žádné nové skutečnosti, důvody a důkazy nejsou. Jen pod rozhodnutím najednou podepsán jiný klaun, než ten, který vedl celou korespondenci do teď.
Ptám se tedy, jaký je teď postup? Co se stane s onou stížnosti a jaký má vliv na vydané Rozhodnutí? Je to moje první pořádná zkušenost s daným orgánem

Na odvolání sám vidím tolik bodů, že jim jsem schopný napsat krásnou slohovou práci.