Zdravím, tak po 5 měsících se Krajský úřad dokopal k tomu, aby bez zbytečné práce zamítnul mé odvolání (viz příloha).
- Potvrdil, že nemám právo se vyjadřovat vůbec k ničemu, pokud jsem dovolil projednat případ v mé nepřítomnosti.
- Správní orgán nemusí spis posílat, navíc spis si již můj zmocněnec vyzvednu v srpnu 2016, od té doby se dle tvrzení úřadu spis nezměnil, takže není žádný důvod mi ho poskytnout/poslat. Takže jak proběhlo ústní jednání, když ve spise nic nového od srpna 2016 není??? Spis jsem chtěl znova proto, abych se seznámil s výsledky ústního jednání a mohl na to reagovat. Evidentně žádné jednání neproběhlo...
- "že se následně vyjádřím k podkladům pro vydání rozhodnutí" - prý jsem věděl, do kdy se můžu k podkladům vyjádřit.

Nerozumím???
Dále kraj vůbec neřešil, zda mělo městapo právo od státní policie měřit. Materiální aspekt - správní orgán sám ve spise uvedl, že se skutek stal za jasného počasí, cestou do kopce a bez provozu. A další věci.
Takže co dál? Jestli jsem to v tom odvolání podělal, tak sem s tím (poučení pro příště).
Děkuji