Je vždy ve znamení posezení v místním baru s kamarádem. Scénař býval celá léta stejný. Pár piv, kávička s mlékem a Jack daniels spice jako šláftrunk.Oblíbená témata diskusí jsou auta, ženy, zpěv, D-Fens a FSM. Páteční pohodu poněkud narušilo šest vehementně brzdících simplyclevrů s posádkou Pachů. Do téměř prázdného baru( v tu chvíli tam byla barmanka s šamstrem, já a kámoš, jeden spící pracovník českých drah po službě a jeden milemecký pár) o rozloze cca 40 metrů čtverečných vtrhlo 16 Pachů, co nám chtělo pomoci a pravděpodobně i ochránit. Nebylo mi jasné před kým a čím a proč.Zřejmě před kocovinou. Na první pohled bylo zřejmé, že v baru se nenachází žádné osoby mladší 18 let a jiné problémové osazenstvo (až na mě!). Nejdrsnější pach pronesl větu, která na mě působila stejně jako červeýný hadr na býka s 5 čárkama na lístku:" připravte si doklady ke kontrole" Hlavní pach se vrhl na milenecký pár, který ochotně táhal doklady. Druhý pach oslovil spícího eisenbahna, který pouze zvedl hlavu a spal dál.Já jsem pohotově spustil nahrávání videa na mobilu a tušil nějakou napínavou zápletku. V okamžiku se k našemu stolu přitočil pach č. 3, abychom předložili doklady. Upozornil jsem ho, že máme společný doklad a podal mu lístek s čárkami. Zdálo se na první pohled,že tato hláška prolomí komunikační bariéru. Pach se dokonce zasmál. Ve chvíli, kdy jsem se otázal, z čeho jsme podezřelí, ledy přestaly tát. Blekotal cosi o pátrání po hledaných osobách. Otázal jsem se, kterým hledaným osobám jsme podobni a jestli to vyvodil mozkovým myšlením.Byl jsem ujištěn, že si o tom můžem povídat až do rána na pendrekárně.Posléze jsem se otázal, jestli bude proveden zápis o provedeném úkonu.Byl jsem upozorněn,že až na pendrekárně.Upozornil jsem ho, jestli záminka ke kontrole dokladů není účelová a že nejprve hodlám dopít pivo. V ten okamžik už se kámoš začal trochu připosírat a ochotně vytáhl občanku a začal mi domlouvat. Nakonec jsem pachovi občanku dal. Odešel s ní ven do auta. Otázal jsem se jiného pacha, jestli si právě kolega nesjednává online půjčku na moji občanku. Po 5 minutách mi občanku vrátil a bylo mi sděleno, ať si dám pozor, že né vždy má dobrou náladu.Otázal jsem se ho na služební číslo a vyžádal si od barmanky lístek a propisku. Pachové se rozloučili z hosty, ovečky pokojně zabečeli něco o dobré noci a nashledanou a já jsem se rozloučil pozdravem sbohem. Zítra, vlastně dnes stáhnu z mobilu video a hodím sem odkaz.