Zdravím pánové,
takže společně s
kdo, kterému tímto ještě jednou děkuji za pomoc, se nám podařilo věc dostat do úspěšného konce. Pro další generace tedy doplňuji zbylé části procesu:
1) 21.4. doručeno Rozhodnutí
2) Okamžitě na to jsem požádal o zaslání kompletní finální kopie spisu z důvodu toho, abych měl v ruce důkaz o tom, že není vedený v souladu se zákonem a SO si jej po podání odvolání nemohl jen tak opravit (opravdu se tam stále nenacházela žádná soupiska, ani žádné číslování stran)
3) No to mi byl orgánem doručen mail s vyrozuměním o úhradě nákladů za poskytnutí informace dle zákona č. 106/1999 Sb, kde požadoval cca 200 Kč za 54 stran spisu. Zaplaceno, spis doručen 27.5.
4) 6.5. odesláno
Blanketní odvolání s odkazem, že odvolací důvody budou upřesněny do 14 dní.
5) 23.5. doručena
Výzva k doplnění odvolání s tím, že mi dává 5 dní na dopnění
6) 27.5. odesláno již ostré
Odvolání (viz příloha)
7) 6.6. doručen dopis od SO,
Oprava zřejmé nesprávnosti výrokové části rozhodnutí, kde orgán opravoval číslo paragrafu, chybně uvedeného v rozhodnutí (viz příloha)
8 ) 21.6. odesláno další
Blanketní odvolání proti novému rozhodnutí
9) 8.7. doručena
Žádost o doplnění odvolání, tentokrát s lhůtou na doplnění jen 3 dny, na což nebylo reagováno, jelikož tohle nemá odkladný účinek
10) 8.8. doručeno
Rozhodnutí z KÚ, kde rozhodnutí ruší a vrací zpět k novému projednání a doporučují následující postup "Správní orgán zajistí důkazní prostředky prokazující, že na daném místě byla rychlost jízdy přechodně omezena na max. 30 km/h, kdy s těmito důkazními prostředky obviněného seznámí. Po doplnění dokazování správní orgán posoudí, zda rozhodne o vině obviněného za projednávaný přestupek, popř. zda řízení o přestupku (i z důvodu blížící se prekluze) zastaví."
11) 20. 8. prekluze
Tímto tedy věc považuji za vyřízenou.