Odvolání proti tomu je už připravené - 9 stran
- ale nechci ho zveřejňovat než ho odešlu - do konce lhůty pro podání ještě 10 dní. Leda mohu zatím zájemcům zaslat jako PM.
V zásadě jde o to, že:
1) není jasné čím mě změřili - v předvolání i rozhodnutí jiný typ radaru
2) kde mě změřili - podle výpovědi policisty jinde, než je v rozhodnutí
3) ať mě změřili kdekoliv a čímkoliv, bylo to v proti návodu k radaru. V návodu ke všem modelům, které se v řízení vyskytly se píše, že se nesmí měřit, pokud se v úhlu 10° od osy paprsku vyskytují zejména značky, sloupy osvětlení, vysoké keře, zejména mokré....na fotce z měření jsou vidět 2 značky, sloup, vysoký keř a ještě chcalo jako z konve.
4) Správní orgán lhal při citování rozsudku NSS, který jsem přinesl na ústní jednání - v rozhodnutí přesný opak toho co je v rozsudku s odkazem na rozsudek
5) Sám policista přiznává, že měřili na rovině, z kopce, hned za cedulí, k tomu fotka daného úseku...podle rozhodnutí jsem to úřadu nedal v takovém formátu, aby to mohli přiložit do spisu...správní orgánka si to nahrála z flashky do svého PC a že jí to tak nevyhovuje jsem se dozvěděl až z rozhodnutí atd...
K tomu dalších asi 10 bodů a procesních chyb.
Prostě snůška hoven, zakončená výše uvedenou citací, kdy všechno co jsem jim dal odmítli přijmout do spisu.
Z výše uvedeného plyne, že jsem preventivně vinen a že předkládám důkazy o opaku je ještě k mojí tíží, protože se chci účelově vyvinit