Ahoj vsem,
s radosti muzu konstatovat, ze moje neodbytnost slavila uspech a penize mi byly vraceny. Rad bych povzbudil vsechny, nenechavejte se jen tak vojet o penize a bojute!
Par rad jak jsem je nakoupil. Asi se ale neco bude lisit mesto od mesta.
Kdyz budete mit odtazene auto v dobe vasi nepritomnosti, je bohuzel potreba jit si ho vyzvednout, zaplatit za odtah a teprve s naslednym lejstrem to jit resit. S odtahovkou nejednejte, ta ma vetsinou ramcovou smlouvu s magistratem a penize vam na 100% nevrati. Na magistrate vysondujte, kdo se resenim pokut zabyva. V mem pripade to byl usek ochrany prirody (nechapu to taky proc

) a tam na ne pisemne vyrukovat s zadosti o vraceni penez. Magistrat se musi vyjadrit (myslim ze na to maji 30 dni) a pripadne vyargumentovat negaci vasi zadosti. Z neoficialnich zdroju jsem se dozvedel, ze to skoro nikdo nedela (typicky uvazovani: zabil jsem uz nejakej cas>mam uz auto>zabiju dalsi cas s papirovanim>vysledek je nejistej>seru na to>/dev/null), magistrat tak nema nachystany zakopy na vas protiutok, nemaji na to ani nejaky specialni pravniky a tak se neodbytny lidi snazi resit co nejrychlejc, tim ze jim penize vrati, jen aby se to nedostalo nekam k soudu a prosty lid nezjistil, ze se i s odtahem da bojovat.
Za zvlastni povazuji, ze na konec ode mne chteli orginal potvrzeni o odtahu a nestacila jim kopie. Cul jsem nejakou certovinu, tak jsem si nechal udelat kopii a potvrdit na ni odevzdani orginalu, ale nic se nestalo a penize prisly.
Kdyby nekdo potreboval, prikladm i zadost pro magistrat se kterou jsem uspel. Snad to nekomu pomuze.