Takže to, že nám hčijou na záda je vlastně celkem v pohodě. Je to teplé, příjemně to šimrá, stačí si odmyslet ten rypák v hnoji a je to v pohodě. Taky by nám mohli na ta záda srát, a to už je jiná liga - smrdí to, maže se to a těžko na tom najít něco pozitivního, snad že to taky hřeje.
Já vím, že pádluju proti proudu Amazonky, že s tím těžko něco nadělám, slyším i ty vodopády za zády, ale dokud budu mít sílu, tak budu pádlovat.
Zbytečně to hrotíte, jsme na stejné lodi, jen nechápete, co tím chci vyjádřit.
Asi všichni zde, jako milovníci svobody a důrazu na individuální rozum, bychom si asi přáli stát, kde nebude existovat bodový systém, fikce doručení, SprDel, institut kauce a další zmrdoviny více či méně poslední doby. Problém je v tom, že musíme myslet realisticky a těžko očekávat nějakou změnu. D-FENS má v tomhle naprostou pravdu. Demokraticky se tohle nezmění. I kdyby v příštích volbách plně obsadila PS poslanci za Svobodné (to už považuju za pravděpodobnější, že začnu milovat elektromobily, militantní cyklisty, dám se na islám a budu kupovat jen ekovýrobky), tak je otázka, jestli by se striktně drželi toho super programu co maj a jestli by se nenechali zlákat výhodama politiky ku svýmu prospěchu v neprospěch většinový společnosti. Jediný co tohle může změnit je společnost a ta se rozhodně nenarovná jen tak a ostatně se není ani kam stěhovat, protože ve vyspělých státech napříč celým světem jde o "moderní" evoluci. Můžete se stavět na hlavu a kopat nohama při demonstracích, aby to viděli i tupý ovce ve večerních místo pppppyrátů a vrahů dětí v černých BBBBMW, mmmámo, můžeme si založit svobodnou stranu, ani se nedostane do PS, můžeme dělat problémy v SO, zaplatíme to stejně my (nepřímo, ikdyž věc vyhrajem).
Je prostě potřeba se přizpůsobit tomu co je. Samozřejmě dělat maximum, co udělat můžeme a je v našich silách a časových možnostech, ale stejně je to málo, přesto samozřejmě nechci říct, že bysme se s tim měli spokojit a nic nedělat, to by bysme byli ještě ve větších sračkách.
Prostě a jednoduše jsem chtěl napsat, že bychom tu taky nemuseli mít SprDel, proti kterýmu se bránit dá, ale třeba matroš z Holandska, kde alespoň podle lžimédií cáluje vždy provozovatel. Moje chyba, že nemám nastudováno ofiko, kdoví jak to je, ale dost dobře si dokážu představit, že by se to tak u nás prohlasovalo. Už tolikrát jsem si naivně myslel, že tohle nemůže projít - a prošlo.
Taky by nám mohli na ta záda srát, a to už je jiná liga - smrdí to, maže se to a těžko na tom najít něco pozitivního, snad že to taky hřeje.
Hovno již troubí v zatáčce.
PN 2821 - další utažení šroubu
PN 2928 - poslední strana; absurdní nesmysl, ten člověk se snad zbláznil
Tam musej hromadně brát drogy, jinak to neni možný. Když jsem to četl poprvé, tak se mi udělalo zle od žaludku.