Poradna > Komerční služby, advokáti

www.nezaplatim.cz

(1/49) > >>

jkraus222:
Založen nový projekt na komerční řešení pokut, jehož fungování budu dozorovat.

Bude to postaveno na skutečně individuálním přístupu ke klientovi, ne na žádných šablonovitých řešeních apod. Zároveň nezastírám, že okruh osob, pro které to je (finančně) zajímavé, je poměrně malý a cílová skupina jsou především lidé, kteří ročně platí pokuty ve výši 3000 Kč a víc, nebo hrají o řidičák, jehož vlastnictví je pro ně životně důležité. Pokud někdo dvakrát za rok zaplatí 500 Kč za parkování, je to pro něj nezajímavé (což ale platí o všech komerčních řešeních pokut).

www.nezaplatim.cz

kverulant:
Je to zde sice forum pro sdílení informací a zkušeností, ale tu Tvou otevřenou nabídku vítám. Je zde spousta lidí, kteří nejsou dostatečně ohrabáni a zároveň již pociťují, že zaplatit jednou znamená platit pořád. Takže na základě pomoci, třeba i komerční, získají skill se systému postavit. Zvlášť, když se ta šiška salámu, která je ukrajována, již blíží ke špičce. A  vždy je lepší zaplatit bodyguardovi, než nechat za své zdroje instalovat další šmírovací systém.
Udělal jsi pro toto forum hodně a vždy Ti rád nezištně vypomůžu. Držím palce a dávej sem dál, co se povede.
Q.

frantisek:
S dovolenim tema pripichnu nahoru a necham jako vychozi bod pro ty, co chteji zaplatit a mit vyreseno.
Kladne reference jsou tu po celem foru :)

Mhzz:
Jen by mě zajímalo, zda máte něco společného s motoristickou vzájemnou pojišťovnou.

jkraus222:

--- Citace: Mhzz  17 Července 2015, 08:34:45 ---Jen by mě zajímalo, zda máte něco společného s motoristickou vzájemnou pojišťovnou.

--- Konce citace ---
Nemáme společné nic s nikým :)

--- Citace: kverulant  16 Července 2015, 20:44:52 ---Udělal jsi pro toto forum hodně a vždy Ti rád nezištně vypomůžu. Držím palce a dávej sem dál, co se povede.

--- Konce citace ---
Díky. Určitě chci i do nekomerční sféry šířit judikáty a podobné věci, které budou k užitku všem a v rámci možností to maximálně provázat. Já ten projekt beru mj. jako další krok v rámci jednotné fronty bojující proti tomu svinstvu, co se tady rozmáhá.

Navigace

[0] Seznam témat

[#] Další strana

Přejít na plnou verzi