Napsal jsem ho normálně prázdné s tím, že odvolací důvody doplním ke konkrétnímu datu. Což jsem pak i učinil (dal jsem si velkoryse 20 dní, k doplnění jsem vyzván nebyl). Akorát jsem teda zapomněl na odvolání i na doplnění odvolacích důvodů dát svůj podpis, takže jsem byl pak Krajem následně vyzván k doplnění podpisů, což jsem učinil shodou okolností minulý týden v úterý. Ještě jsem uvažoval nad námitkou podjatosti celého KÚ, protože se jedná o KÚ, odkud vzešel ten zprasený návrh změny zákona tak, aby byly řidičáky zabavovány na místě i při podezření z vysokého překročení rychlosti, což je přesně můj případ, nicméně vzhledem k tomu, že mj. např. spis byl veden nepřezkoumatelným způsobem a navíc nebylo postaveno najisto, zda-li se ověřovací list zařízení vztahoval opravdu k zařízení, kterým jsem byl měřen a byly tam i další věci, které jsem napadal, tak jsem to zatím nechal být s tím, že jsem v případě neúspěšného odvolacího řízení víceméně rozhodnut jít do správní žaloby. Prostě to teď zatím leží na Kraji a já čekám, co s tím udělají, no...