ahoj,
Parkoval jsem více dní nepřerušovaně na jednom místě a přišel mi klasicky 361/ 2000 sb § 25 3 zákona
(3) stání nejméně 3 m pro každý směr jízdy - to jsem tu řešil pár příspěvků zpátky, protože jsem tak parkoval více dní nepřerušovaně,
nakonec sem se na to vykašlal a zaplatil 500 jak ovce, protože jsem jel na dovolenou a co se skoro po 2 měsících stalo?
Ted už rovnou magistrát (proč to zas napřed neposlalo městapo??) poslal výzvu na 361/ 2000 sb § 27 r) parkování na silniční vegetaci, pokud to není povoleno místní úpravou provozu na pozemní komunikaci.
To mě dostalo, protože jak píšu parkoval jsem tam cca5 dní, potom co sem volal na magistrát, "příjemná" úřednice říkala, že to prostě MP posílá postupně a je to jiná věc, že můžu zkusit podat vysvětlení abych nemusel platit další pokuty co MP nachystá, když ochotně platím

Podotýkám, že v dopisech je pokaždé jiné datum kdy byl přestupek zdokumentován, takže mě tak asi můžou osolit i opakovaně i když by to asi šlo sloučit..
Takhle to zní jako brutální pYrátění

ale ničemu sem nepřekážel a 2 auta doprotivky, by tam těžko projela současně i bez mého parkování

a ta vegetace byla hromada bláta po zimě

Dostalo mě, jak to fikaně pošlou s odstupem, přesně jak to tu popisujete..
Ještě mi řekla, že v současné době tam už nic víc nevidí, ale neví co za hodinu zas donesou

Nějaké nápady? Krom toho, že sem blb a měl se předtím bránit? ulici a přibližné místo vám klidně pošlu pokud to pomůže

škoda, že se někdo solidní neživí rozporováním (ne majkjepan) radši bych dal dohromady 1000kč někomu slušnému, když vidím jak úřad a MP pracuje a miluje papír, díky...