30kmhcz

Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Pokročilé vyhledávání  

Novinky:

>>DŮLEŽITÉ UPOZORNĚNÍ: ČTOU TO TADY JAK ÚŘEDNÍCI, TAK POLICIE. Neuvádějte nic, podle čeho by protistrana mohla dovodit, o jaký případ se jedná. Jak na to? Pojďte >>sem<<.

Autor Téma: Zvýšení stavu měřidla na pumpě před zaplacením  (Přečteno 35 krát)

Eric

• stálý člen 30kmh.cz
  • *
    • Zobrazit profil

V posledním měsíci se mi už třikrát u různých stanic stalo, že po načerpání cestou od stojanu k pokladně záhadně na měřidle naskočil další padesátník, čímž mě pumpa zřejmě mohla okrást až o korunu. Jednou načerpaná částka skočila z .30 na .80, jednou z .40 na .90 a jednou z .00 na 0.50. Do té doby se mi to nestalo nikdy.
Reakce obsluhy byla zvláštní. Když jsem se zeptal, kde/kdy tam ta poslední koruna naskočila, ve všech třech případech obsluha nas..ně odvětila, že mi ji teda jako vrátí, případně že si ji teda nevezme.
Nemáte s tím někdo nejaké zkušenosti? Může se fyzikálně stát, že se jakýmsi záhadným dějem měřidlo, které na stojanu něco ukazuje, po zavěšení náhle pootočí, a vždycky jen když u něj už nestojíte? Je možné, že by obsluha viděla jinou hodnotu, než jaká je na stojanu? A pokud to je skutečně podraz, lze se tomu vůbec nějak bránit? Přece nebudeme pokaždé fotit stojan, než dojdeme ke kase.
Samozřejmě z hlediska ekonomiky jsou to marginálie, ale jde o princip.
IP zaznamenána