30kmhcz

Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Pokročilé vyhledávání  

Novinky:

>>DŮLEŽITÉ UPOZORNĚNÍ: ČTOU TO TADY JAK ÚŘEDNÍCI, TAK POLICIE. Neuvádějte nic, podle čeho by protistrana mohla dovodit, o jaký případ se jedná. Jak na to? Pojďte >>sem<<.

Autor Téma: OOP - změna parkovacího režimu  (Přečteno 69 krát)

Eric

• stálý člen 30kmh.cz
  • *
    • Zobrazit profil
OOP - změna parkovacího režimu
« kdy: 17 Září 2026, 21:53:00 »

V nejmenovaném městečku se řeší zpoplatnění parkoviště u Kauflandu 650 Kč za den:
https://www.mujicin.cz/navrh%2Dsdz%2Djicin%2Dkaufland/d-1319444/p1=87799
Návrh OOP viz příloha.
Pro vysvětlení - parkoviště (majetek obchodu) je jedinou existující možností, kde mohou přespolní z hůř dostupných lokalit nechat vozidlo a přejít o 50 m dál na autobus. Město žádné jiné parkoviště nemá a je mu to ukradené, stejně jako opakovaná neprůjezdnost městečka několikrát za den. Parkoviště se údajně - zjišťují místní - kolaudovalo s tím, že jednou z podmínek bylo umožnit právě tento režim, tzn. souběh parkování nakupujících i přestupujících na VHD.

Bez ohledu na podstatu věci mě zarazila lajdáckost opatření. Jediným důvodem souhlasu úřadu je "souhlasíme s policajty" (viz str. 2). Žádné vyhodnocení, žádné zdůvodnění, žádné zjišťování rizik, prostě nic. Anebo jsem staromódní a toto je už dnes standard?
IP zaznamenána

stanice35

• Zobrazit profil
Re:OOP - změna parkovacího režimu
« Odpověď #1 kdy: 17 Září 2026, 22:48:36 »

Nezbývá, než podat námitky.
IP zaznamenána

Eric

• stálý člen 30kmh.cz
  • *
    • Zobrazit profil
Re:OOP - změna parkovacího režimu
« Odpověď #2 kdy: 17 Září 2026, 23:33:08 »

To také místní udělají. Nicméně mně by se zdálo, že takovéhle prakticky neodůvodněné OOP by přece nemělo obstát při soudním přezkumu.
IP zaznamenána