30kmhcz

Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Pokročilé vyhledávání  

Novinky:

>>DŮLEŽITÉ UPOZORNĚNÍ: ČTOU TO TADY JAK ÚŘEDNÍCI, TAK POLICIE. Neuvádějte nic, podle čeho by protistrana mohla dovodit, o jaký případ se jedná. Jak na to? Pojďte >>sem<<.

Autor Téma: Poslanec Turek měl nehodu s nemocničním vozem  (Přečteno 4906 krát)

janevo

• Zobrazit profil
Re:Poslanec Turek měl nehodu s nemocničním vozem
« Odpověď #45 kdy: 23 Července 2026, 08:48:08 »

;D ;D ;D
1) zcela ukázkové porušení § 4 a 5 Zákona 361/2000Sb.
2) těch 40km/h jsi změřil jak?

Nemohl bys příště začít příspěvek "Miluji Turka, realita mě nezajímá...?  ;)
IP zaznamenána

Fogyn

• Zobrazit profil
« Odpověď #46 kdy: 23 Července 2026, 09:10:54 »

Problém je, že mně je Turek zcela putna. Řeším realitu. Třeba jako D-fens.
https://dfens-cz.com/potlucenec-horsi-turka-aneb-vrz_furt_plnej/
IP zaznamenána

janevo

• Zobrazit profil
« Odpověď #47 kdy: 23 Července 2026, 09:30:23 »

Ano, již poněkud vyčichlý pan Jaroš řeší "realitu", a odvolává se při tom na Fandu Kubáska ;D Tak jo, no... 8) 
IP zaznamenána

František Dobrota

• Zobrazit profil
« Odpověď #48 kdy: 23 Července 2026, 10:06:00 »

Zacina to tady byt nechutne a znacne zasmradle. Ja jsem velmi zvedav na argumentaci pana obhajce protoze v podstate se jedna o dva shodne pripady prujezdu na cervenou ktere se lisi pouze nasledky a postavenim ucastniku kde v jednom pripade figuruje fizl a v druhem pripade figuruje politik a tlak na verdikt u obhajce ktery je shodny je presne opacny.

Neodpustim si hluboke opovrzeni k te fizlacke zbytecnosti ktera pronasledovala udajne tuningove auto ktere svet nevidel a jevi se jako znacne ucelove a zcela nedbala svych povinnosti a stejne opovrzeni chovam k soudum kde zastavam nazor ze k soudum se nechodi pro spravedlnost, ale pro rozsudek.
IP zaznamenána

fu

• hard core 30kmh.cz
  • Lidem bez naděje se lépe vládne.
    • Zobrazit profil
« Odpověď #49 kdy: 23 Července 2026, 20:57:29 »

janevo & Fogyn: nedelejte nam tu prosim z toho novinky. Pro pomerovani <cehokoliv> lze pouzit napr. SZ, dekuji.

Tady at autora teda nemusim https://www.youtube.com/watch?v=Slechpgb9lU , jen dodam, ze mezinarodni smlouvy maji prednost pred zakony, natoz vyhlaskami.
« Poslední změna: 25 Července 2026, 16:00:48 od fu »
IP zaznamenána
„Ten, kdo se ve jménu bezpečnosti vzdává svobody, nezaslouží si ani svobodu ani bezpečnost.“ – Benjamin Franklin

Martin623

• stálý člen 30kmh.cz
  • *
    • Zobrazit profil
« Odpověď #50 kdy: Dnes v 09:36:43 »

Ach jo, už mě to nudí, nemiluji Turka, je mi vyloženě u pr.... stejně jako Babiš,Fiala nebo prezident Pavel. Politika je svinstvo a místo zpráv raději přepnu na Simpsonovi.
Stejně tak mám na háku i složky IZS. Je to nutné zlo, ale řidiči těchto složek jsou zpravidla úplní bezmozci. PČR vůbec nebudu komentovat. Způsob jízdy a samotné řízení cisterny a je asi jedno jestli to je hasič profík nebo dobrovolník, je naprosto šílený. Normální vyježděný šofér LKW, který zrovna nechyběl na hodinách fyziky by takové zběsilosti neprováděl.
 Několikráte jsem měl možnost sledovat odjezd dobrovolníků na plánované námětové cvičení a vstávaly mě vlasy hrůzou a modlil se, aby se z toho nestal ostrý výjezd. Už to že dobrovolný hasič nepochopí, že vyzbrojená dýchavičná avia 31(bez turba) prostě čtyřkou do kopce nepojede, ale raději to vyzkouší několikrát po sobě a motor na trojku roztahuje až ke 3500 otáčkám, a pak tam vrzne přes zuby čtyřku, po pár vteřinách přes zuby trojku a několikrát to opakuje. Mezitím avču rychlostí asi 45-50 předjíždí na nepřehledném místě podobně dýchavičná Tatra 148 s vodou. Nechápu jestli se hraje na nějaký čárkový systém, kdo dojede první nebo kdo cestou někoho zrakví nebo touží po adrenalinu?? Saniťáci to je taky kapitola. Sanita letí jak  zběsilá na majákách a za 2 minuty vidím, jak z ní vystupuje posádka, v rukách nenese žádný zdravotnický materiál a míří do restaurace.
Překvapující je to, že hasič dobrovolník nepotřebuje profesák a obvykle ho ani nemá, praxi většinou žádnou a naposledy se svezl před více než před 20lety vejtřasem na vojně nebo si udělal papíry na jezedáckém nebo lesnickém učilišti.   
IP zaznamenána