30kmhcz

Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Pokročilé vyhledávání  

Novinky:

>>DŮLEŽITÉ UPOZORNĚNÍ: ČTOU TO TADY JAK ÚŘEDNÍCI, TAK POLICIE. Neuvádějte nic, podle čeho by protistrana mohla dovodit, o jaký případ se jedná. Jak na to? Pojďte >>sem<<.

Autor Téma: Spojení dvou dopravních značek?  (Přečteno 1457 krát)

mesány

• Zobrazit profil
Re:Spojení dvou dopravních značek?
« Odpověď #15 kdy: Dnes v 11:30:50 »

Neposlali. Nejdříve mi poslali jen písemné dokumenty - výzvu k uhrazení, oznamení o odložení, příkaz, muj odpor, předvolání k nahlednutí do spisu a doručenky z datovky. Když jsem jim napsal, aby mi poslali fotodokumentaci, tak poslali jen saotné fotky. Bez oznámení od MP - což je dost podstatný dokument. Takže další žádsot o doposlání celého spisu včetně všech příloh. Jako fakt se mi tam kvůli neschopnisti úřednic chodit. Oni stejně rozhodnou, že jsem vinen. Ale tohle je myslím další pádný argument pro SO2 k odvolání...
IP zaznamenána

solaris

• stálý člen 30kmh.cz
  • *
    • Zobrazit profil
« Odpověď #16 kdy: Dnes v 11:33:18 »

Na zaslání spisu dle Správního řádu ani dle judikatury nárok není, takže na tomhle bych Odvolání nestavěl.
IP zaznamenána

mesány

• Zobrazit profil
« Odpověď #17 kdy: Dnes v 11:48:42 »

Dobře, ale úředník mě nejdříve ke konkrétnímu datu 4. 8. 2026 na úřad předvolal k tomu, abych se seznámil se spisem. Načež jsem obratem poslal žádost o zaslání do datovky. Úředník mi do datovky 14. 7. 2026 poslal část spisu a zároveň  "Seznámení s podklady rozhodnutí" do datovky - kde je zároveň uvedeno "Správní orgán Vás žádá k vyjádření k danému případu do 15 dnů od data doručení. Pokud tohoto práva nevyužijete, má správní orgán za to, že se jej vzdáváte"

Teď jsem zmaten a nevím, jestli se mám dostavit 4.8. na úřad, abych se seznámil... Když se dostavím, bude podle předvolání již po stanovené lhůtě určené k seznámení... podle posledního papíru, co mi přišel 29.7. končí lhuta pro vyjádření. A jak se mám vyjádřit, když nemám evidentné kompletní spis, na což jsem upozornil, na který tedy nemám nárok a k jeho uplnemu seznámení se musím dostavit na ouřad...
.
« Poslední změna: Dnes v 11:51:50 od mesány »
IP zaznamenána

Eric

• stálý člen 30kmh.cz
  • *
    • Zobrazit profil
« Odpověď #18 kdy: Dnes v 12:21:51 »

To je naprostý chaos ... ze strany úřadu.
Nicméně nemůžet se kvalifikovaně vyjádřit, pokud nemáte prostudovaný spis celý, a ten nemáte a nezískáte jinde, než na úřadě.
IP zaznamenána

mesány

• Zobrazit profil
« Odpověď #19 kdy: Dnes v 13:05:25 »

Jenže k nahlédnutí jsem předvolán až na 4.8 a lhúta pro vyjádření mi koní 29.7. Takže si zajdu na úřad 4.8.,  s tím, že jdu nahlédnout do spisu, a jako další podpurný bod k odvolání uvedu, že jsem se nemohl v řádné lhůtě vyjádřit, neb jsem neměl kompletní spis... Základ budu stavět stejně na tom, že jsem nestál v zoně IP8a + B29, ale na IP13c, což je uplně jiný skutek.
IP zaznamenána

Fogyn

• Zobrazit profil
« Odpověď #20 kdy: Dnes v 13:36:17 »

Prostě to ignorujte a až přijde rozhodnutí, zajděte nahlédnout a omlaťte jim o hlavu vše co najdete..
IP zaznamenána