30kmhcz

Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Pokročilé vyhledávání  

Novinky:

>>DŮLEŽITÉ UPOZORNĚNÍ: ČTOU TO TADY JAK ÚŘEDNÍCI, TAK POLICIE. Neuvádějte nic, podle čeho by protistrana mohla dovodit, o jaký případ se jedná. Jak na to? Pojďte >>sem<<.

Autor Téma: Spojení dvou dopravních značek?  (Přečteno 1478 krát)

mesány

• Zobrazit profil
Re:Spojení dvou dopravních značek?
« Odpověď #15 kdy: Dnes v 11:30:50 »

Neposlali. Nejdříve mi poslali jen písemné dokumenty - výzvu k uhrazení, oznamení o odložení, příkaz, muj odpor, předvolání k nahlednutí do spisu a doručenky z datovky. Když jsem jim napsal, aby mi poslali fotodokumentaci, tak poslali jen saotné fotky. Bez oznámení od MP - což je dost podstatný dokument. Takže další žádsot o doposlání celého spisu včetně všech příloh. Jako fakt se mi tam kvůli neschopnisti úřednic chodit. Oni stejně rozhodnou, že jsem vinen. Ale tohle je myslím další pádný argument pro SO2 k odvolání...
IP zaznamenána

solaris

• stálý člen 30kmh.cz
  • *
    • Zobrazit profil
« Odpověď #16 kdy: Dnes v 11:33:18 »

Na zaslání spisu dle Správního řádu ani dle judikatury nárok není, takže na tomhle bych Odvolání nestavěl.
IP zaznamenána

mesány

• Zobrazit profil
« Odpověď #17 kdy: Dnes v 11:48:42 »

Dobře, ale úředník mě nejdříve ke konkrétnímu datu 4. 8. 2026 na úřad předvolal k tomu, abych se seznámil se spisem. Načež jsem obratem poslal žádost o zaslání do datovky. Úředník mi do datovky 14. 7. 2026 poslal část spisu a zároveň  "Seznámení s podklady rozhodnutí" do datovky - kde je zároveň uvedeno "Správní orgán Vás žádá k vyjádření k danému případu do 15 dnů od data doručení. Pokud tohoto práva nevyužijete, má správní orgán za to, že se jej vzdáváte"

Teď jsem zmaten a nevím, jestli se mám dostavit 4.8. na úřad, abych se seznámil... Když se dostavím, bude podle předvolání již po stanovené lhůtě určené k seznámení... podle posledního papíru, co mi přišel 29.7. končí lhuta pro vyjádření. A jak se mám vyjádřit, když nemám evidentné kompletní spis, na což jsem upozornil, na který tedy nemám nárok a k jeho uplnemu seznámení se musím dostavit na ouřad...
.
« Poslední změna: Dnes v 11:51:50 od mesány »
IP zaznamenána

Eric

• stálý člen 30kmh.cz
  • *
    • Zobrazit profil
« Odpověď #18 kdy: Dnes v 12:21:51 »

To je naprostý chaos ... ze strany úřadu.
Nicméně nemůžet se kvalifikovaně vyjádřit, pokud nemáte prostudovaný spis celý, a ten nemáte a nezískáte jinde, než na úřadě.
IP zaznamenána

mesány

• Zobrazit profil
« Odpověď #19 kdy: Dnes v 13:05:25 »

Jenže k nahlédnutí jsem předvolán až na 4.8 a lhúta pro vyjádření mi koní 29.7. Takže si zajdu na úřad 4.8.,  s tím, že jdu nahlédnout do spisu, a jako další podpurný bod k odvolání uvedu, že jsem se nemohl v řádné lhůtě vyjádřit, neb jsem neměl kompletní spis... Základ budu stavět stejně na tom, že jsem nestál v zoně IP8a + B29, ale na IP13c, což je uplně jiný skutek.
IP zaznamenána

Fogyn

• Zobrazit profil
« Odpověď #20 kdy: Dnes v 13:36:17 »

Prostě to ignorujte a až přijde rozhodnutí, zajděte nahlédnout a omlaťte jim o hlavu vše co najdete..
IP zaznamenána

Eric

• stálý člen 30kmh.cz
  • *
    • Zobrazit profil
« Odpověď #21 kdy: Dnes v 23:13:24 »

Úřad bude trvat na svém a jak dopadne odvolání nelze v této džungli předpokládat. Úřad je značně kreativní a je znát totální absence znalosti práva. Já osobně bych zašel spis vyfotit dávno před prvním z termínů a sám si stanovil lhůtu na vyjádření k podkladům, např. 30 dnů.
Tím požádáním a zasláním vznikla bohužel další komunikace, která znemožňuje bezproblémově využít práva na vyjádření se k podkladům rozhodnutí a úřad případně pohonit. Je to totální chaos, lze předpokládat masivní blbost na straně úřadu, které se ale půjde jen těžko bránit, pokud člověk něco smysluplného neprovede.

(Pokud by nenastala ta komunikace přes DS, souhlasil bych s předřečníky ohledně radiového klidu.)
« Poslední změna: Dnes v 23:18:23 od Eric »
IP zaznamenána

Eric

• stálý člen 30kmh.cz
  • *
    • Zobrazit profil
« Odpověď #22 kdy: Dnes v 23:21:58 »

Mimochodem par. 59, podle kterého kreativní úřad předvolává, se týká úplně jiného procesního institutu.
Vypadá to, že na P4 nabrali mladou krev ... Nepsal tady před nedávnem kdo o totální absenci právního vědomí na některých MČ?
IP zaznamenána