30kmhcz

Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Pokročilé vyhledávání  

Novinky:

>>DŮLEŽITÉ UPOZORNĚNÍ: ČTOU TO TADY JAK ÚŘEDNÍCI, TAK POLICIE. Neuvádějte nic, podle čeho by protistrana mohla dovodit, o jaký případ se jedná. Jak na to? Pojďte >>sem<<.

Autor Téma: Banální DN = velký problém?  (Přečteno 671 krát)

Alphi

• Zobrazit profil
Re:Banální DN = velký problém?
« Odpověď #15 kdy: Dnes v 10:59:49 »

ad 1/Po podání vysvětlení. Přiznal jsem pouze účast na místě (sice telefonicky, ale je pro ni víc důkazů než jen kamery). Zajímavá je poslední otázka - na základě čeho potvrzení. PČR viděla záznam ještě před jeho vydáním oficiální cestou. Nicméně mi byly popsány detaily, o kterých jsem věděl jen já a kamera, takže rozporovat záběry nemá cenu a pravděpodobně jsem DN zavinil. Nicméně trvám na tom, že jsem o tom nevěděl.

ad2/Osobnost poškozeného teprve zjistím. Na další přípravu zřejmě teď bude chvíli čas, ale rychle potřebuji vyřešit dilema - přiznat, nahlásit na pojišťovnu (jen formulář nebo potvrzení od PČR?) a přesvědčit poškozeného, že šlo o nedorozumění a ne snahu o újezd. A aby pak on přesvědčoval PČR? Má smysl v této fázi? Asi bude složité ho k tomu motivovat...

Škoda odpovídá tomu, že jsem na místě nic neviděl - dle popisu PČR oděrky, ale odhad škody astronomický.
IP zaznamenána

Fogyn

• Zobrazit profil
« Odpověď #16 kdy: Dnes v 11:03:58 »

Předáno potvrzení o účasti na DN.
A to se vzalo odkud??!!! Co je v tom napsáno? Z toho totiž SO dovodí, že jste u DN BYL (máme přece potvrzení o účasti) a tím pádem jste od ní odjel - vinen.
IP zaznamenána

Alphi

• Zobrazit profil
« Odpověď #17 kdy: Dnes v 11:39:05 »

Psáno v minulém příspěvku - prostě předáno, jakože pro pojišťovnu. Datováno zpětně 2 dny po nehodě. Vůbec nevím, co takový papír znamená...
Ale točíme se kolem toho, že moji přítomnost na místě rozporovat nejde a dost možná nepůjde rozporovat i moje zavinění DN. O kterém jsem ale nevěděl a nemohl tedy od DN vědomě ujet.
IP zaznamenána