Pěkný večer všem
Vše se odehrálo na začátku dubna před velikonocemi jsem si večer ( kolem 22:00) jel s kamarádem umýt auto na wapku v té době jsem si ještě dodělával autoškolu

vjedu do ulice,benzínka je kousek a na proti nám stojí polisrajní oktávka

v klidu projedu kolem ní a co se nestane... podívám se do zpětného zrcátka a vidím vopičáka jak se za nenápadně mnou plíží, a pak zapne diskotéku. šup rychle jsem zabočil na vedlejší ulici a ejhle ulice se zužuje.. za jízdy vypnu motor a s kamarádem vyskakujeme z auta.. auto dojede a zůstane stát uprostřed cesty. vopice hned vyskákali za námi a jeden vopičák řve: stůj ty zmrde.. peláším dál a jejda z kapsy mi vypadla dokladovka v ní(věrnostní karty,účtenky) no nic běžím dál vopice v zádech dobíhám podívám se za sebe a vopice odpadla asi po 150 m běhu.. hned jsme se schovali ke známu do bytu.. za 20 minut mi zvoní skryt číslo.. dobrý den pčr dojděte si pro auto nebo bude odtáhnuto atd.. bohu žel pane policisto jsem pod vlivem a mimo domov nemohu přijet. vopice to dál a dál zkouší tak jak je na to školená po 2 minutách přemlouvání mně hovor pokládám. suma sumárum: klíče od auta jsem měl já,doklady zůstali v autě (vůz psán na mně) na mp jsem se potom dostavil a zaplatil za odtah. na mp mi řekli že asi budu platit přestupek za odstavení vozidla u prostřed vozovky nebo cosi ( už si to moc nepamatuji)
píšu to sem protože bych se chtěl nějak dozvědět co čekat.. do dnešního dne 15.5 žádný hovor,žádný dopis k podání vysvětlení, nic. myslíte že to někde zahrabali. a dál to neřeší ?
děkuji za rady,posouzení