Je to tak, ten lékař přes hlavu s PL nekomunikuje. PL má stejný problém - "rád" by mi vyhověl a vystavil "mimořádné" posouzení zdravotní způsobilosti dle požadavku PČR, ale také netuší a cajti nikde nespecifikujou, v čem problém spočívá - kromě toho že obdrželi udání....
Ve zdravotní dokumentaci na 99,9 % nic nebude. K felčarovi docházím delší dobu kvůlivá potíží s nespavostí, způsobenou zřejmě po opakovaných operacích v celkové anestezii za poslední leta, pro lék užívaný v minimální vyráběné síle na něco jiného , kdy se využívá jeho vedlejšího tlumícího účinku. Opakovaně jsem byl ujišťován, že není návykový ani rizikový pro řízení ap. že má rychlou/krátkou metabolizaci.
Jak jsem zmínil, v odvolání proti rozhodnutí o odebrání namítám nepřezkoumatelnost materiální stránky udání a tedy i samotného rozhodnutí. Jak už bylo i zmíněno, cajti se drželi poslední inovace zákona, zbraně mi sebrali a tudíž nemaj kam pospíchat.
S odstupem je to opakování Hlavy XXII. Cajti prej vrátěj železo až dodám zdravotní posudek, PL by ho "rád" vydal, ale neví co má řešit, cajti mu to neřeknou, protože to není ve spise co sem okopíroval.
Esli uznaji "nepřezkoumatelnost" ..... zrušej rozhodnutí ? .....vrátí železo ? Asi další zářez do kvality české legislativy.