30kmhcz

Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Pokročilé vyhledávání  

Novinky:

>>DŮLEŽITÉ UPOZORNĚNÍ: ČTOU TO TADY JAK ÚŘEDNÍCI, TAK POLICIE. Neuvádějte nic, podle čeho by protistrana mohla dovodit, o jaký případ se jedná. Jak na to? Pojďte >>sem<<.

Autor Téma: Předvolání k podání vysvětlení ve věci parkování- veřejná zeleň  (Přečteno 81 krát)

Mikimm

• Zobrazit profil

Dobrý den všem,
Nechal jsem stát auto vedle cesty na travnaté ploše, vedle spousty dalších aut. Bohužel mi štěstí nepřálo a přišlo předvolání (datum, kdy by se majitel měl dostavit: 28. 4., pošta doručila dnes), viz obrázek.

Četl jsem FSM 3, kde jsem se narazil na "nejednalo se o parkování", ale auto stojící na veřejné zeleni je.. zábor..? Dá se to na mou situaci aplikovat?
Co v této situaci, prosím, dělat? Nejsem vlastníkem auta, ale provozuji ho.
IP zaznamenána

anonym3628

• Zobrazit profil

Písemně odepřít výpověď a dál ignorovat. Ano, jelikož je to zábor, nejde aplikovat objektivní odpovědnost provozovatele vozidla, tudíž je nutné postihnout přímo osobu řidiče, která tam to vozidlo zaparkovala. A tu jim samozřejmě nesdělíte.
IP zaznamenána

Číkus

• hard core 30kmh.cz
    • Zobrazit profil

anonym3628> A není to škoda nechat úřední parazity prohrát tak levně?

Já být panem Mikimm, tak se přiznám a donutím je zahájit předem prohrané správní řízení.
IP zaznamenána

Mikimm

• Zobrazit profil

anonym3628> A není to škoda nechat úřední parazity prohrát tak levně?

Já být panem Mikimm, tak se přiznám a donutím je zahájit předem prohrané správní řízení.

Bohužel nejsem masochista a raději to (snad) rychle ukončím.
Děkuji každopádně za odpovědi. Zašlu dopis v duchu „V souladu s článkem 37 Listiny základních práv a svobod odpírám podat výpověď v této věci.“ a uvidíme, co bude dál.
« Poslední změna: Dnes v 21:23:34 od Mikimm »
IP zaznamenána