30kmhcz

Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Pokročilé vyhledávání  

Novinky:

>>DŮLEŽITÉ UPOZORNĚNÍ: ČTOU TO TADY JAK ÚŘEDNÍCI, TAK POLICIE. Neuvádějte nic, podle čeho by protistrana mohla dovodit, o jaký případ se jedná. Jak na to? Pojďte >>sem<<.

Autor Téma: Kamaráda sejmul nalitý policista, co jel ve městě přes 100km/h  (Přečteno 780 krát)

jafo

• Zobrazit profil
Re:Kamaráda sejmul nalitý policista, co jel ve městě přes 100km/h
« Odpověď #15 kdy: 28 Března 2026, 23:56:30 »

Kolega = kamarád, to je ten pro koho jsem hledal odpověď. Proto jsem také psal, že je s výsledkem spokojen. Moc šancí v tom manévrovat nemá.
Cajt = orgán (státní správy)  ...... občas se místo "státní správy" říká něco jiného. Jára Cimrman říkal, že se jedná o polymer od monocajtu. Doufám, že je to jasné.

Hlavní vyšetřující policista nebyl schopen z videa určit rychlost. Ale alespoň přiznal, že to neumí (nebo nechce umět?). Na rychlosti policejního vozidla totiž vůbec nezáleží. Já jsem tu rychlost preventivně spočítal.
« Poslední změna: Dnes v 13:30:05 od jafo »
IP zaznamenána

stanice35

• Zobrazit profil

Už rozumím.
Těch 20 tisíc pokutu dostal od koho?
IP zaznamenána

Jenyk

• Zobrazit profil

Podle toho, co píše jafo, odkýval to kolega pomahačům. A teď by se měl třást, jak to bude s body a papíry. O které dost možná přijde. Flastr 20 litrů, pokorná ovečka, všechno odsouhlasi, takovou lahůdku si pomahači ani úřad nenechají ujít. Rád bych se mýlil. Na jeho místě bych teď byl hodně nervózní.
« Poslední změna: Dnes v 14:16:08 od Jenyk »
IP zaznamenána

stanice35

• Zobrazit profil

20 litrů lze dát v blokovém řízení?
IP zaznamenána

Eric

• stálý člen 30kmh.cz
  • *
    • Zobrazit profil

Problém je, že jsou to zprostředkované informace, ze kterých se zjevně část cestou ztratila. Vzájemně to smysl moc nedává. Dělá to dojem, že dotyčný dokonce ani osobě, která se mu snažila pomoct, není schopen sdělit vše, co je potřeba.
Metodicky by to asi byl zajímavý případ. Ale nedá se svítit.
IP zaznamenána

Číkus

• hard core 30kmh.cz
    • Zobrazit profil

Chápu správně, že strážník (nikoli policista) nebyl nalitý a nejel přes 100 km/h?
IP zaznamenána