30kmhcz

Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Pokročilé vyhledávání  

Novinky:

>>DŮLEŽITÉ UPOZORNĚNÍ: ČTOU TO TADY JAK ÚŘEDNÍCI, TAK POLICIE. Neuvádějte nic, podle čeho by protistrana mohla dovodit, o jaký případ se jedná. Jak na to? Pojďte >>sem<<.

Autor Téma: Vyhrazené parkovací místo pro rodiny s kočárky  (Přečteno 650 krát)

Číkus

• hard core 30kmh.cz
    • Zobrazit profil
Re:Vyhrazené parkovací místo pro rodiny s kočárky
« Odpověď #15 kdy: Dnes v 10:13:01 »

Nemůžou vždyť mají řidiče ustanoveného.
Nemají. Mají jen někoho, kdo chtěl s autem odjet. A i kdyby, provozovatel o tom ustanovení řidiče jistě nemá důkaz.
IP zaznamenána

smrtkasmety

• Zobrazit profil
« Odpověď #16 kdy: Dnes v 10:28:12 »

S autem na lízačku jsme řešili výpalné pouze jednou - firma nám (PO) poslala pouze FA (co bylo v předmětu plnění už nevím, vtipné ale bylo, že se FA dala nákladů). Mám zde malou obavu, že to případně udělaj podobně.

Každopádně leasingovce jsem poslal echo, ať mě napráskaj za pirátění.

Díky všem

IP zaznamenána

sennheiser

• stálý člen 30kmh.cz
  • *
    • Zobrazit profil
« Odpověď #17 kdy: Dnes v 10:51:50 »

A proč dovoleprdele ne??!! Když je prázdné parkoviště a běžím pro jednu věc tak logicky zaparkuju na prvním místě od vchodu.

no třeba právě proto, že víme jakou máme Policii. I když je materiální aspekt nulový, tak proč dávat příležitost opicajtovi, aby se po mě vozill a já s tím ztrácel čas a energii. Myslím, že je vhodnější si tu energii a čas schovat na jiné případy, které nastanou při provozu.

(když bude na ulici vedle obchodu 10 vyhrazených míst pro Policii a dalších vzdálenějších 10 míst volných, tak také zaparkujete na místě pro Policii?)
« Poslední změna: Dnes v 10:57:57 od sennheiser »
IP zaznamenána

Číkus

• hard core 30kmh.cz
    • Zobrazit profil
« Odpověď #18 kdy: Dnes v 11:00:23 »

sennheiser> Samozřejmě, na místě pro fízly. :-) A to i když budou vzdálenější.
IP zaznamenána

anonym3628

• Zobrazit profil
« Odpověď #19 kdy: Dnes v 11:22:07 »

Trochu bokem: nehrozí u té značky pokus o výklad (v souladu se snahou sankcionovat úplně všechno), že na tom místě nesmí stát nikdo? Protože když si odmyslíme symbol, který nemá oporu ve vyhlášce (na což obviněný jistě upozorní), stále zbývá definice značky IP 12, která říká:

Citace
Značka označuje místo, kde je dovoleno zastavení a stání pouze vozidel, pro které je parkoviště vyhrazeno.

Tedy když bych se pokusil o jakýsi jazykový výklad, tak jde o obdobu whitelistu. A v tomto případě je množina aut, kterým je stání dovoleno, prázdná.
IP zaznamenána

kdo

• hard core 30kmh.cz
    • Zobrazit profil
« Odpověď #20 kdy: Dnes v 11:31:18 »

To je moc hezká dodatková tabulka. Prvně jsem si myslel, že se jedná o označení společných toalet, ale pokud ji teď čtu správně, na daném místě může parkovat pouze heterosexuální pár s jedním dítětem, které už umí chodit (nebo alespoň stát, to není úplně jasné), a s kočárkem. Není ale postaveno najisto, zda v tom kočárku musí být další dítě, nebo stačí panenka, medvídek nebo gumák připomínající s. Kupku. Pokud by chtěl toto parkovací místo využít pár homosexuální, musel by tomu přizpůsobit svůj oděv? A co matka samoživitelka s jedním dítětem, ta je taky bez šance? Značku, která takto diskriminuje maminku s kočárkem, je nutno bez dalšího podrobit důsledné celospolečenské kritice!

V českém právu (ZPPK ani 294/2015 Sb.) tento symbol neexistuje. Na rozdíl od symbolu pro invalidy, který má jasná pravidla a vyžaduje průkaz, "rodinné parkování" je v podstatě lidová tvořivost povýšená na dopravní značku. V případě, že by mělo nastat správní řízení, vypadá to na solidní fun factor. I když si matně vzpomínám, že jsem Vám tam ten nákup nesl, takže jste na daném parkovacím místě zastavil max. na 3 minuty, ani těch pět to nebylo. A tu basu piv jste si pak odvezl v kočárku, nebo snad ne?
IP zaznamenána

smrtkasmety

• Zobrazit profil
« Odpověď #21 kdy: Dnes v 15:13:17 »

Jsem dotčen svých prav.
Pakliže se cítím jako kvadrokoptéra s rotorem mezi koulema, mohu tam tedy parkovat?

Samé otázky, samé otázky ...
IP zaznamenána