30kmhcz

Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Pokročilé vyhledávání  

Novinky:

>>DŮLEŽITÉ UPOZORNĚNÍ: ČTOU TO TADY JAK ÚŘEDNÍCI, TAK POLICIE. Neuvádějte nic, podle čeho by protistrana mohla dovodit, o jaký případ se jedná. Jak na to? Pojďte >>sem<<.

Autor Téma: Aufforderung rychlost Rakusko  (Přečteno 29 krát)

pito

• Zobrazit profil
Aufforderung rychlost Rakusko
« kdy: 11 Února 2026, 18:39:50 »

Zdravim, nekdy v zari jsem si zacal dopisovat s rakuskym ouradem ciste ze svedavosti, kam az se to dotahne a taky v nadeji ze nadobudu nove poznatky. Puvodni vyse vypalneho 50euro, pak zvedli na 60 pri doruceni Strafverfügung.
Dostal jsem se do bodu kde bych uvital nejakou radu,nazor jak dal.

strucny prehled:
5.7.25 - domnely prestupek
09/25 - Anonymverfügung - dopis do schranky >> ignorovano
11/25 - Strafverfügung - dopis do schranky >> podan prazdny "Odpor/Einspruch" podle rady SimSon-a
12/25 - Lenkererhebung - doporuceny dopis doruceny postakem domu (Lenkererhebung.7z) >> napsal jsem ze nevim kdo ridil v tu dobu at poslou nejake foto ze jim to pak reknu
02/25 - Aufforderung zur Rechtfertigung - doporuceny dopis na postu (Aufforderung.7z)

Puvodne jsme mnel v planu pouzit Helmuta, jenomze s toho co mi poslali je videt jasne jenom auto.
Fotka na ktere ma byt ridic je totalne necitelna, neni tam videt nic (posledni foto na strane 5 Aufforderung.7z)

Tak ted nevim jestli jeste pozadat o spis podle rady SimSon-a dle "§17 Allgemeines Verwaltungsverfahrensgesetz 1991", nebo je rovnou poslat k sipku , nebo jit dal Helmuta.
K Helmutovi bych mnel par moznosti, nevim kterou zvolit : RUS,IRL,USA

Anonymverfügung a Strafverfügung muzu taky nahrat, ale je to klasika neni tam nic zajimaveho
IP zaznamenána