z týhle výzvy MP jsem zmaten. mnoho povinnosti zašmodrchaných do sebe. nemajíc oporu v zákoně. Mp půl vyzvali podle zákona a půl MP nad rámec zákona lidová tvořivost vyzvali a čekají co se stane. motiv inkasovat snadno zřetelný, šulínka zastašit větami, aby se přiznal a zaplatil. který opicajti to jsou?
příště anonym jen: vaše nacionále, č. j. , spis zn., časy, rz, auto typ, qr kod je li, VS je-li, SS je-li , záhlaví a zápatí je -li tam identifikace případu.
zaručený návod neplatit není. ekosystém obrany je spletitý, jak zákony spletitě jsou napsány.
takže poslala MP: možnosti:
a) nemít starosti --> dojít, přiznat se , zaplatit. bude to levné kč pár stovek. My ne, my úřední parazity zaměstnáváme, aby neměli čas škodit více jinde.
b) hrát o výhru, mít odbrý pocit, zamestnat parazity MP a následně so1 a mít s tím psaní dopisů. půl z nich bude na dvě věty.
která možnost?
já bojím se radit , MP mě nikdy nedoručilo, protože mají na mě vadnou adresu z rejstříklu vozidel vždy nedoručeno) . za účelem prodlužování případu, nevím co jim MP na PV jde slíbít, abych to pak shodil za účelem prodlužování případu pro promlčení jeden z několika důvodů kterým to pujde v budoucnu.