30kmhcz

Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Pokročilé vyhledávání  

Novinky:

>>DŮLEŽITÉ UPOZORNĚNÍ: ČTOU TO TADY JAK ÚŘEDNÍCI, TAK POLICIE. Neuvádějte nic, podle čeho by protistrana mohla dovodit, o jaký případ se jedná. Jak na to? Pojďte >>sem<<.

Autor Téma: Vánoční přání a přání na Nový rok  (Přečteno 118 krát)

TomRider

• Jsem pirát silnic a můj revír je dálnice :-)
    • Zobrazit profil
Vánoční přání a přání na Nový rok
« kdy: Dnes v 10:45:21 »

Budete posílat vánoční přání a přání na nový rok, abychom je trochu zahltily ? Já už mám nachystané toto přáni, doufám že ho to trochu i naštve , což by měl být účel 😀😀😀

Vážený pane magistře ,
do nového roku 2026 Vám přeji především pevné zdraví a hlavně – velmi přesné hodinky a kalendář.
Rád bych Vám ještě jednou poděkoval za fantastický závěr roku 2025. Váš administrativní výkon v mé kauze (sp. zn. XXXXXXXXXXXXX) mi potvrdil, že trpělivost přináší růže – a v mém případě i promlčení a vratku 26 000 Kč, kterou jsem si už přes svátky náležitě užil.
Doufám, že jste si i Vy odpočinul a načerpal síly. Ať se Vám v roce 2026 daří všechny zákonné lhůty hlídat o něco lépe, než se Vám to podařilo u mě!
S úctou a úsměvem.

IP zaznamenána
Co mají společného úředník a žába?
Celý den jen sedí, čumí a vymýšlí nesmysly.

ladin

• stálý člen 30kmh.cz
  • *
    • Zobrazit profil
Re:Vánoční přání a přání na Nový rok
« Odpověď #1 kdy: Dnes v 15:27:30 »

Když už, tak přidat nějakou 106 žádost, vánoce jsou na to ideální, mají lhůtu dva týdny a přitom jsou doma úplně všichni...
IP zaznamenána

anipenny

• Zobrazit profil
Re:Vánoční přání a přání na Nový rok
« Odpověď #2 kdy: Dnes v 17:08:32 »

Zdravím, ani jste to nemuseli připomínat  ;D 18.12. jsem ve svém oblíbeném přestupkovém městě dal na podatelnu 45 žádostí 106. Řeknu vám vymyslet ale tolik smysluplných otázek dalo dost práce. Ale ten hřejivý pocit že jsem zajistil práci několika úředníkům stojí za to  8) Jelikož jsou svátky, tak na to mají soudruzi pouze 7 pracovních dnů. Patnáctý den na odpověď jsem naplánoval na 1.1.2026   ;D Věřím že na starém bělidle bude hafo radosti. Jinak emaily s přáním k Novému roku se připravují pro mé 4 favority téhož úřadu. Po Novém roce dám vědět jaké byly reakce. Jinak ještě na vysvětlenou: držel jsem rádiový klid bo jeden kokot mě tady vysledoval a vše zneužil ve správku. Dle mého názoru komunikace z fóra je bezcenný důkaz. Více prozradím až příští měsíc. Přeji Vám všem pohodové svátky, zdraví a moc síly prát se s otravnými parazity.
IP zaznamenána