30kmhcz

Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Pokročilé vyhledávání  

Novinky:

>>DŮLEŽITÉ UPOZORNĚNÍ: ČTOU TO TADY JAK ÚŘEDNÍCI, TAK POLICIE. Neuvádějte nic, podle čeho by protistrana mohla dovodit, o jaký případ se jedná. Jak na to? Pojďte >>sem<<.

Autor Téma: jezdí tak, že musíte uhnout vy  (Přečteno 1486 krát)

MatesBrno

• Zobrazit profil
jezdí tak, že musíte uhnout vy
« kdy: 15 Prosince 2025, 12:01:50 »

JÁ jsem JÁ a všichni mi musí uhnout, přizpůsobit se. Ještě vystupují z auta a jdou se rvát.

Dělají to plánovitě, nedávají přednost a je to PRO NĚ ADRENALÍN a mají z toho prasečí radost, když jim uhnete, přibrzdíte, pustíte. Berou to jako přírodu, kdy silnější "sežere" slabšího.

Je to zábava, NEED FOR SPEED IN REAL ROAD.

Jak na to reagujete ? ? ? - BMW, dodávky, náklaďáky, Bolt, kolaři.
IP zaznamenána

Jenyk

• Zobrazit profil
Re:jezdí tak, že musíte uhnout vy
« Odpověď #1 kdy: 15 Prosince 2025, 12:57:39 »

Chovej se tak, jak chceš, aby se ostatní chovali k Tobě. I na silnici.

Hlavní je bezpečné dojet.
IP zaznamenána

MatesBrno

• Zobrazit profil
« Odpověď #2 kdy: 15 Prosince 2025, 14:21:29 »

tak na toto už 20 let stále a stále čekám, a pokud nedojde PHM u čekání, tak budu čekat asi navždy.
« Poslední změna: 15 Prosince 2025, 14:23:55 od MatesBrno »
IP zaznamenána

lerion

• Zobrazit profil
« Odpověď #3 kdy: 16 Prosince 2025, 19:10:22 »

MatesBrno: Podle stylu vaseho vyjadrovani soudim, ze vy jste jeden z nich. Minimalne urcite vychovavac.
IP zaznamenána

MatesBrno

• Zobrazit profil
« Odpověď #4 kdy: 25 Prosince 2025, 20:39:31 »

právě naopak, když vidím, že někdo POTŘEBUJE jet, tak ho pustím a nechám.

Nikoho nevybržďuji ani nevychovávám.

Vaše konstrukce patologické poruchy osobnosti je vadná.

Já se bavím o EGOISMU, který vede k stylu jízdy, že MUSÍŠ UHNOUT TY. Nikoli o situaci kdy se rozhodneš uhnout TY o vlastní vůli.

Krásné vánoce
IP zaznamenána

Jenyk

• Zobrazit profil
« Odpověď #5 kdy: 25 Prosince 2025, 20:56:08 »

právě naopak, když vidím, že někdo POTŘEBUJE jet, tak ho pustím a nechám.
Kdo jsem já, abych o jiném rozhodoval, jestli potřebuje jet?

Katastrofou je obecně srážka z blcem. Vyšší úrovni je, když je tím blbcem člověk sám.

Krásné Vánoce a šťastný nový rok 2026, pokud možno bez srážek s blbci.
IP zaznamenána

MatesBrno

• Zobrazit profil
« Odpověď #6 kdy: 31 Prosince 2025, 11:46:06 »

Jenyku.

a co nám vlastně chceš říct? Jen si vytrhl text a ostrakizoval. Jaká je tvoje myšlenka? Žádná myšlenka jen - NEPŘÍMÝ NESOUHLAS - kreace PATOLOGICKÉHO projevu.

Čemu nerozumíš? Prostě když vidím že se někdo řítí V LEVÉM PRUHU, tak nejedu jak TROUBA pomalu v levým, jak to NĚKTEŘÍ TAK DOBŘE UMÍ.

Nejěvtší katastrofou JENYKU jsou vychovávači a řidiči s nálepkou JÁ PUPEK SVĚTA.

Taky Vám přeji vše nej do 2026
IP zaznamenána

Behemot

• stálý člen 30kmh.cz
  • *
    • Zobrazit profil
    • HW World
« Odpověď #7 kdy: 06 Ledna 2026, 23:33:39 »

Lidi jezdí jak čímdál větší kokoti, a zhruba v polovině případů, co potkávám nejaký mamlasy nebo přío nebezpečný magory, jsou to žencký (i když jejich zastoupení není ani zdaleka poloviční).

Dneska tak vodbočuju na Vinohradské doleva, vpravo je to jednosměrka z opačné strany, no nehrne si to na mě z protisměru plnou rychlostí nejaká pošahaná slepica bez zjevné snahy uhnout? Nakonec se nejak vyhla a předvedla tam úplně pošahanej manévr, kdy vnitřku světelné křžovatky pomalu vepsala kružnicu, aby se mohla nasrat na parkovací místo co měla původně v protisměru, na druhé straně silnice. Přemejšlím, esli to taky nebyla nejaká vylízaná osoba ve služebním poměru, co zapomněla, že zrovna na střeše nemá diskotéku, těm je tendle jízdní styl vlastní.

Asi dva měsíce zpátky si to na mě v jednosměrce v protisměru hrnul nejakej cizáckej autobusák a spílal při tom všem svatejm, ten teda zatím vyhrál největšího dementa ve čtvrti, ale konkurence je zjevně silná.
IP zaznamenána
STICKERS-CZ - nekonformní samolepky a placky

svymp

• Zobrazit profil
« Odpověď #8 kdy: 11 Ledna 2026, 22:50:04 »

Dost se pozná podle stylu jízdy. Ať je to nízko letící dodávka, Bolt šup sem šup tam, BMW bez blinkru, spící kamioňák, troubící troubové, lidi ponoření do hlubin displeje... Když je vidím, jen ať jedou. Čím dál jsou ode mě, tím lépe a ve výsledku jsem vyhrál JÁ :-)
Spíš se snažím všímat toho, co ostatní dělají dobře a dělat to taky. Hlavně v klidu. Když přijedu pozdě, vyslovím zaklínadlo:"Jižní spojka" a je odpuštěno.
Chyba taky nemusí být nutně na straně těch lidí úmyslně. V Praze je dost nepřehledných míst s hustým provozem a stačí zbloudilec z vedlejšiho okresu, který netuší kudy kam a navenek vypadá jak 3,14čus, dostane pár fakáčů a trubek a zpanikaří.
IP zaznamenána