30kmhcz

Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Pokročilé vyhledávání  

Novinky:

>>DŮLEŽITÉ UPOZORNĚNÍ: ČTOU TO TADY JAK ÚŘEDNÍCI, TAK POLICIE. Neuvádějte nic, podle čeho by protistrana mohla dovodit, o jaký případ se jedná. Jak na to? Pojďte >>sem<<.

Autor Téma: Nájem, kauce, trestný čin. Myslím, že jsme NIC nespáchali. Ale opravdu ne?  (Přečteno 3505 krát)

gumidos

• hard core 30kmh.cz
    • Zobrazit profil

děsit by vás měla spíše vaše trvalá snaha "něco podniknout" - zastupovat kamarádku, volat policajtce, omlouvat se  za nestihnutí termínu, blbě stanoveném fízlem.... atd.
Tahle vaše snaha spíše, než k něčemu pozitivnímu povede k tomu, že něco zmrvíte. Chce-li vás, či kamarádku fízl vyslechnout, dříve nebo později se tak stane. Ničemu teď nepomůžete a na vymýšlení strategie budete mít čas, až se dozvíte, co  a po kom vlastně fízl chce. Odmítnutí vysvětlení, případně zcela minimalistické sdělení o tom, že jste nic závadného neprovedl je ve vašem případě zcela namístě a již poněkolikáté položím hádanku, která na vás sedí: "víte, co udělá ryba, než se chytne na háček?"................"otevře hubu".
IP zaznamenána

Tačůd

• Zobrazit profil

Dá se i u poldů zkusit vyžádat si kopii spisu podle 106ky? Z vlastní zkušenosti vím, že úřady to někdy pošlou a někdy ne, stojí za to to zkusit, ale nevím, jak to je u poldů.  Nebo to ani nemá cenu zkoušet? A kdybych tam přišel osobně, tak mi nahlédnout dají? Nevím teda, jestli jsem vůbec účastníkem - vlastně nevím čeho: trestního řízení? Přípravné fáze trestního řízení? A dají nahlédnout kamarádce? Předpokládám ale, že by hned chtěli i podat to vysvětlení. Navíc teda, Praha je dost daleko, kámošku tam asi nedostanu.

Protože nevím, co dál, tak to vypadá na tenhle postup: počkáme,až přijde další výzva k podání vysvětlení, po deseti dnech ji otevřeme, zkusíme cajtce zavolat a domluvit se, jestli vysvětlení může odmítnout datovkou, nebo tady na místní policii, no a vysvětlení odmítnout.    Pořád ve mně hlodá, že cajtka to chce celé odložit a k tomu potřebuje taky vysvětlení od kámošky, ale snažim se poslouchat vaše rady, že lepší je prostě spolupracovat jen tam, kde musíme, že to je nejvýhodnější...
IP zaznamenána

Tačůd

• Zobrazit profil

Já s policajtama normálně nepřijdu do styku, tak o tom, jak to chodí, moc nevím. Vlastně jsem je dvakrát zažil jako poškozenej – a v obou případech případ odložili, v jednom případě týpek řekl, že peníze, co u něj i našli těsně po činu, mi neukradl, ale měl je doma už delší dobu. Druhý případ byl obdobný. Z toho jsem nabyl dojmu, že policie případy odkládá docela ráda. Kdyby týpek to vysvětlení odmítnul podat, tak by případ neodložili, ne? A co by teda následovalo? Byl by pozvanej k soudu? Kdyby odmítnul vypovídat i tam, tak by se nemohl hájit a odsoudili by ho, ne? 
IP zaznamenána

Fogyn

• Zobrazit profil

"že cajtka to chce celé odložit a k tomu potřebuje taky vysvětlení od kámošky," To je absolutní nesmysl... Naopak, každý další "střípek" odložení omezí..
IP zaznamenána

Moto007

• Zobrazit profil

poslechnětě si toto   https://www.youtube.com/watch?v=atzwDWOV1gE   snad admin dovolí
IP zaznamenána

cZelik

• Zobrazit profil

Cajtka potřebuje vysvětlení od kámošky na to, aby se připravila na Vás. Počítejte vždycky s tou horší variantou, ne s odložením.
Je potřeba kámošku připravit tak, aby se při podávání vysvětlení (ano,vím, vy odmítnete) nic neposralo, jako například, že kámoška tam poví i to co jste nám tady na sebe neřekl.
IP zaznamenána

Tačůd

• Zobrazit profil

poslechnětě si toto   https://www.youtube.com/watch?v=atzwDWOV1gE   snad admin dovolí
Rád si poslechnu, děkuju. Naposledy jsem podobnou instruktáž dostal coby student: Co dělat, když si vás předvolá StB. Byla tam i spousta dobrej rad, co dělat při zatčení a tak. Ale potřebuju to právě oživit.
IP zaznamenána