30kmhcz

Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Pokročilé vyhledávání  

Novinky:

>>DŮLEŽITÉ UPOZORNĚNÍ: ČTOU TO TADY JAK ÚŘEDNÍCI, TAK POLICIE. Neuvádějte nic, podle čeho by protistrana mohla dovodit, o jaký případ se jedná. Jak na to? Pojďte >>sem<<.

Autor Téma: Ujetí od nehody a následný telefonát od PČR  (Přečteno 211 krát)

Oskar

• Zobrazit profil
Ujetí od nehody a následný telefonát od PČR
« kdy: 10 Listopadu 2025, 12:49:55 »

Dobrý den, stala se mi taková nepříjemná událost. Couvnul jsem do závory ve vjezdu do nějakého areálu a v beznadějné nasranosti, že jsem slepej kretén a rozbil jsem si auto, jsem odjel pryč. Šlo o lehký ťukanec v nulové rychlosti, na autě žádná škoda a nenapadlo by mě, že by mohla být závora poškozená. Bohužel už se tak stalo, zpět to nevezmu.

Pár dní na to telefonát od PČR, jestli vlastním to a to vozidlo, jestli jsem ten a ten den byl tam a tam. Tak nějak jsem mu to neochotně potvrdil a říká mi, že došlo ke škodě a má k tomu videozáznam a jestli o tom vím, na to jsem mu řekl, že o ničem nevím. Nejsem si jistý, jestli se ptal jestli řídil. Chtěl abych se dostavil na služebnu, aby si auto nafotil a něco mu k tomu řekl. Nabídnul mi asi 3 termíny, a ani jeden mi úplně nevyhovoval. Začal se rozčilovat, že hovořím s POLICIÍ a že bych měl SPOLUPRACOVAT. No to už jsem ho trochu slušně poslal do prdele a nechtěl mu vysvětlovat proč a kdy nemám čas atd… Nabídnul mi, že to předá kolegům do vedlejšího města, které mám blíže k bydlišti, jestli to pro mě bude jednodušší se dostavit, tak říkám ok. Toť zatím vše.

Bohužel až odsud vím, že jsem se sním vůbec neměl bavit. Jak moc jsem to posral a jak dál celou situaci nejlépe řešit s co nejmenším postihem?

Děkuji
IP zaznamenána

medved

• stálý člen 30kmh.cz
  • *
    • Zobrazit profil
Re:Ujetí od nehody a následný telefonát od PČR
« Odpověď #1 kdy: 10 Listopadu 2025, 12:57:38 »

Ano, s fizly se nemluvi a po telefonu uz vubec ne. At si to predavaji kam chteji, Vy se s nimi po telefonu uz vubec nebavte. Pokud Vam fizlove neco chteji, musi to provest tak, jak jim uklada zakon - pisemnym predvolanim.
Az Vam dorazi pisemne predvolani od PCR, budeme to resit dal, zatim neni co resit.
IP zaznamenána

Fogyn

• Zobrazit profil
« Odpověď #2 kdy: 10 Listopadu 2025, 12:59:08 »

Ti kamarádi mají ale blbej smysl pro humor co? Samozřejmě jste s nikým od policie nemluvil, to si někdo dělal legraci a telefon jste zrovna někomu půjčil... Dál si počkejte jestli vůbec někdo něco nějak bude řešit. Z videozáznamu nelze ztotožnit (což je jediné o co fízlovi jde). Do budoucna:
1.) Po telefonu se s NIKÝM ze státního aparátu nebavíme.
2.) VŠE s fízly a úředníky NAHRÁVÁME.
3.) Na nic NEODPOVÍDÁME, necháváme si prostor pro písemné vyjádření po klidném posouzení všech aspektů.
IP zaznamenána

škubánek

• Zobrazit profil
« Odpověď #3 kdy: 10 Listopadu 2025, 13:11:39 »

Vy o žádné hrnce ale přece zájem nemáte, s takovými parchanty se bavit nechcete. Doufají že z vás budou mit jednoduchou kořist, vše zatím ignoruje a čekejte co přijde dál
IP zaznamenána