Přišla Výzva: "Podle ust. § 82 odst. 2 správního řádu odvolání musí mít náležitosti uvedené v ust. § 37 odst. 2 a musí
obsahovat údaje o tom, proti kterému rozhodnutí směřuje, v jakém rozsahu ho napadá a v čem je spatřován
rozpor s právními předpisy nebo nesprávnost rozhodnutí nebo řízení, jež mu předcházelo.
Z Vašeho podání tedy není patrno, v jakém rozsahu rozhodnutí napadáte, v čem je spatřován rozpor s
právními předpisy nebo nesprávnost rozhodnutí nebo řízení, jež mu předcházelo.
Jelikož správní orgán shledal, že podání tedy trpí podstatnými vadami, kdy z podání není patrné, v jakém
rozsahu rozhodnutí napadáte a v čem je spatřován rozpor s právními předpisy nebo nesprávnost
rozhodnutí nebo řízení, jež mu předcházelo, vyzývám Vás dle ust. § 37 odst. 3 správního řádu k odstranění
vad podání.
V souladu s ust. § 39 odst. 1 správního řádu, se účastníku řízení určuje lhůta 5-ti dnů ode dne doručení
tohoto usnesení k odstranění vad podání."
Moje námitky:
Nebyl jsem oficiálně vyzván k vyjádření do protokolu, telefonické vyjádření nebyla moje osoba
Na místě nehody jsem se oficiálně k ničemu nevyjadřoval, vzhledem k bolestem a infuzím léků proti bolesti by takové vyjádření nemělo valný význam
V zápisu chybí svědek, který volal RZS
Neexistuje svědek, který by potvrdil, kde a jak ke zranění došlo
Fotografie místa nehody neodpovídají skutečnému místu nehody, fotografované místo policie zvolila zcela náhodně
Poškození na fotografiích neukazuje na zanedbání potřebné opatrnosti, např. na přilbě není ani škrábnutí
Popis zranění je v zápisech nejasné a neodpovídá skutečnosti.
Škoda na motocyklu nebyla odhadovaných 50 tisíc, ale 400,-
Termín odpovědi je 20.1. nebo až 22.1.26?