30kmhcz

Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Pokročilé vyhledávání  

Novinky:

>>DŮLEŽITÉ UPOZORNĚNÍ: ČTOU TO TADY JAK ÚŘEDNÍCI, TAK POLICIE. Neuvádějte nic, podle čeho by protistrana mohla dovodit, o jaký případ se jedná. Jak na to? Pojďte >>sem<<.

Stran: 1 ... 6 7 [8]

Autor Téma: Nehoda na polní cestě  (Přečteno 23365 krát)

Šmarjá Josef

• Zobrazit profil
Re:Nehoda na polní cestě
« Odpověď #105 kdy: 21 Prosince 2025, 11:16:01 »

Urban: ano, dokazováním je nejspíš myšlen telefonát kdy mně byla policajtem nabídnuta symbolická pokutička. Je to nesmysl, protože ani jeden z nás nemohl vědět, kdo je na druhé straně, navíc telefon není na smlouvu s operátorem, ale přes dobíjení kreditu.
 Eric: na fotkách jsou tři fotky polní cesty, zbytek jsou fotky motorky ze všech stran, škrábanců na hraně stupačky, odřené hrany řídítek, helmy ze všech stran na které není ani škrábanec. Můžu taky postnout, ale není na nich nic, co by se nemohlo stát jindy a mohlo prokazovat souvislost s nehodou. Naopak by fotky mohly dokazovat, že pád byl při nízké rychlosti.
 Navíc tam chybí svědek, kterého jsem na cestě potkal a z mého telefonu volal RZS. Motorku převezl 200m k silnici na které jsem čekal na sanitku. Pro bolest jsem nebyl schopen telefon vytáhnout z kapsy, dodnes nechápu, jak jsem byl schopen moto zvednout a vyjet z lesa cca 600m.
IP zaznamenána

Eric

• stálý člen 30kmh.cz
  • *
    • Zobrazit profil
« Odpověď #106 kdy: 21 Prosince 2025, 11:38:31 »

Fízlové mají ten telefon spárovaný s uživatelem většinou na základě nelegálního sběru dat.
Já bych nahlédl aspoň na ty tři fotky domnělého místa nehody :-)
Jinak tohle je celé takový exces, že se možná bude blbě hledat smysluplná argumentace - jak chcete argumentovat proti blábolu?
Ale nějak se to určitě vymyslí.

Dodatek: neměli bychom přesunout do kuchyně? Pochybuju, že zrovna soudruh to tady čte, ale možná by to bylo na nějakou dobu lepší.
« Poslední změna: 21 Prosince 2025, 12:20:52 od Eric »
IP zaznamenána

Šmarjá Josef

• Zobrazit profil
« Odpověď #107 kdy: 21 Prosince 2025, 18:36:32 »

Kuchyně asi není špatný nápad. Obrázky postnu, ale místo nehody je cca 500m jinde. Nejlepší pro mě asi je, že si nepamatuji, že bych byl oficiálně požádán o vyjádření do protokolu. Řeči typu: "Co se vám stalo, co jste dělal" se snad nedají považovat za vyjádření. Na místě jsme se s policajtem z oka do oka nepovídali, protože jsem byl zády ke dveřím v sanitce a dostával do žíly proti bolesti. Vnutil se dovnitř s pralinkoměrem do kterého jsem foukat nechtěl, protože jsem měl silné bolesti.
https://postimg.cc/gallery/xdwj3Bk
IP zaznamenána

Eric

• stálý člen 30kmh.cz
  • *
    • Zobrazit profil
« Odpověď #108 kdy: 21 Prosince 2025, 18:39:55 »

Ano, hezké obrázky krajiny, ale zcela bez souvislosti s událostí, díky, já myslel, jestli tam třeba nenafingovali nějaké stopy. Ale tohle je vážně úlet.
IP zaznamenána

anonym3628

• Zobrazit profil
« Odpověď #109 kdy: 21 Prosince 2025, 21:47:13 »

ano, dokazováním je nejspíš myšlen telefonát kdy mně byla policajtem nabídnuta symbolická pokutička. Je to nesmysl, protože ani jeden z nás nemohl vědět, kdo je na druhé straně, navíc telefon není na smlouvu s operátorem, ale přes dobíjení kreditu.

To se za vás asi jen vydával nějaký kamarád, kterému jste půjčil telefon.
IP zaznamenána
Stran: 1 ... 6 7 [8]