Tak k této věci snad poslední dotazy. Přes to, že je po prekluzi, budu psát vyjádření - více méně jen poupravené to, které jsem psal před původním rozhodnutím + podjatost (osobní, nikoli systémovou).
1. Pokud vydají rozhodnutí např. týden po prekluzi, musím i přes to, že už takové rozhodnutí nemá hodnotu, podat odvolání aby náhodou tu hodnotu nezískalo? Resp. má takové ,,pozdní,, rozhodnutí, na které nepůjde odvolání standardní účinek?
2. Ve svém vyjádření bych chtěl přidat bod, ve kterém zmíním, že již uplynul 1rok a několik dnů a tedy konec.. - jak to ideálně formulovat?
,,První rozhodnutí, které bylo dne 18.10.2024 vypraveno, bylo dne 29.7.2025 zrušeno a vráceno k novému projednání. Dnes je (např. 26.10.2025) a nové (druhé rozhodnutí) nebylo dosud vydáno/vypraveno. Na základě tohoto, požaduji zastavení řízení.,,
- toto mě napadá..??
3. Pokud mě dosud nic do DS nedorazilo, může to úřad ještě nějak antidatovat nebo vymyslet něco, čím by se mu povedlo, vrátit se do hry?? - dle toho co jsem nastudoval, tak ne, protože nemají včas vypraveno (DS) ale za poslední týden jsem toho nastudoval hodně a nevím, jestli všechno správně chápu a hlavně v práci přetlak, takže veškeré studium je na úkor spánku.
4. Cokoli, co kohokoli k tomu napadne - doporučení, tip atd.
Děkuji