30kmhcz

Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Pokročilé vyhledávání  

Novinky:

>>DŮLEŽITÉ UPOZORNĚNÍ: ČTOU TO TADY JAK ÚŘEDNÍCI, TAK POLICIE. Neuvádějte nic, podle čeho by protistrana mohla dovodit, o jaký případ se jedná. Jak na to? Pojďte >>sem<<.

Autor Téma: 12 dnů do konce ?? Prosím o radu  (Přečteno 2554 krát)

vlk.FTP

• Zobrazit profil
Re:12 dnů do konce ?? Prosím o radu
« Odpověď #15 kdy: 20 Října 2025, 10:18:07 »

Děkuji, nastuduji.
IP zaznamenána

vlk.FTP

• Zobrazit profil
« Odpověď #16 kdy: 22 Října 2025, 21:43:28 »

Tak k této věci snad poslední dotazy. Přes to, že je po prekluzi, budu psát vyjádření - více méně jen poupravené to, které jsem psal před původním rozhodnutím + podjatost (osobní, nikoli systémovou).
1. Pokud vydají rozhodnutí např. týden po prekluzi, musím i přes to, že už takové rozhodnutí nemá hodnotu, podat odvolání aby náhodou tu hodnotu nezískalo? Resp. má takové ,,pozdní,, rozhodnutí, na které nepůjde odvolání standardní účinek?
2. Ve svém vyjádření bych chtěl přidat bod, ve kterém zmíním, že již uplynul 1rok a několik dnů a tedy konec.. - jak to ideálně formulovat? 

,,První rozhodnutí, které bylo dne 18.10.2024 vypraveno, bylo dne 29.7.2025 zrušeno a vráceno k novému projednání. Dnes je (např. 26.10.2025) a nové (druhé rozhodnutí) nebylo dosud vydáno/vypraveno. Na základě tohoto, požaduji zastavení řízení.,,
- toto mě napadá..??

3. Pokud mě dosud nic do DS nedorazilo, může to úřad ještě nějak antidatovat nebo vymyslet něco, čím by se mu povedlo, vrátit se do hry?? - dle toho co jsem nastudoval, tak ne, protože nemají včas vypraveno (DS) ale za poslední týden jsem toho nastudoval hodně a nevím, jestli všechno správně chápu a hlavně v práci přetlak, takže veškeré studium je na úkor spánku.

4. Cokoli, co kohokoli k tomu napadne - doporučení, tip atd.

Děkuji
IP zaznamenána

Číkus

• hard core 30kmh.cz
    • Zobrazit profil
« Odpověď #17 kdy: 22 Října 2025, 22:39:07 »

Podejte žádost o uplatnění opatření proti nečinnosti a případně pak i nečinnostní žalobu.

Pokud vydají rozhodnutí o vině, je samozřejmě potřeba podat včas odvolání.

Antedatovat rozhodnutí úřední parazit dle zákona samozřejmě nesmí, ale reálně mu v tom nic nebrání. Pak by to ale zavánělo trestným činem.
IP zaznamenána

vlk.FTP

• Zobrazit profil
« Odpověď #18 kdy: 22 Října 2025, 23:13:01 »

Číkusi, na Vás jsem v tomto ,,posledním dotazování,, zapomněl.. To opatření proti nečinnosti nemám absolutně vůbec (opravdu ani trochu a čas v tuto chvíli není) nastudované.. čeho tím vůči SO dosáhnu?? V této (spíše takovéto) fázi SŘ jsem dosud nebyl (plavu tedy v neznámých/nenastudovaných/neodzkoušených vodách ale jde o hodně.. a ačkoli už dle zákona je to tak, jak to je - nepřítele (SO apod.) nepodceňuji.
IP zaznamenána

Číkus

• hard core 30kmh.cz
    • Zobrazit profil
« Odpověď #19 kdy: 22 Října 2025, 23:19:03 »

Vzory zde.

Čeho tím dosáhnete?

Donutíte úředního parazita vydat rozhodnutí. Pokud bude o zastavení řízení pro promlčení, podáte odvolání (ať mu přidáte práci).  Pokud bude o vině, v následném boji vyhrajete. A ještě parazitovi přidáte práci.

Pokud nevydá rozhodnutí dost brzo, podáte nečinnostní žalobu, kterou úřední parazit prohraje. Bude ho to stát práci a navíc ještě peníze.
IP zaznamenána