HUGO
a když neuhne tak co, pojedu 15 hodin až do Prahy?
A co když kretén po dálnici pojede 60 km/h? Takže vznikne špunt, kdy kretén jede v levém 60km/h a já musím jet vedle něho taky 60km/h?
Já přece mohu ARGUMENTOVAT, že KRETÉN jel 130 a pak přestal akcelerovat, a já ho zprava JEN minul. Důkazní břemeno je na POLICII a státu, který takové ZMRDSKÉ ZÁKONY SCHVALUJE.
SENNHEISER II 20:23
PČR budou pouze řešit to, že jsi předjel zprava = 25.000,- do státního rozpočtu. NIC VÍC JE NEZAJÍMÁ.
Prostě stát tě pod záminkou sprostě okrade.
Jeden dělostřelecký granát (62km) prý stojí 108.000,-€ Bum vedle, Bum vedle, Bum vedle ... Kde na to má pořád Fialka brát, že?
Jedna Lokomotiva Emil Zátopek 109E za cenu 2,5 Siemens Vectron z Mnichova. 109E Nejezdí? Stále vypíná nějaký motor? Tak je všechny (20ks) za babku prodáme Turkům ... no ...
Trať Brno - Blansko 1km pro 75km/h za cenu 1 km Francouzské AGV pro 500km/h. ? ? ?
Máme levné topení? Hmmm 1 tuna CO2 dnes za 86,-€. Úředník s papírkem Vám vytře komín a dopočítá zpětně a ještě vám dá pokutu, že jste nebyl doma, když zrovna zazvonil.
Samé lži České Blitkovize, ale vole ještě za to zaplať. To že nemáš TV a pohádky z OKTOPUSU tě neberou a nedíváš se, ale máš mobil. Můžeš se dívat na něj ...
Rakušanův pytel na mrtvé s portrétem Putina. Pane Rakušane v Rumunsku tak milovali svého prezidenta, že mu za to u zdi poděkovali Kalašnikovem. Aby vám příště ta ochranka stačila, až se zase pojedete vysmívat lidem do ksichtu v Liberci. Zkuste se podívat co se děje ve Francii, abyste lépe pochopil vážnost situace o které Česká Blitkovize MLČÍ, vážený pane Rakušane, či pani Svetrová. V Liberci mám pobočku a frustrace místních je nemalá.
V pátek jsou volby, tak hlavně tam pojďte.
ZAČÍNÁM TO TU ÚPLNĚ MILOVAT