30kmhcz

Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Pokročilé vyhledávání  

Novinky:

>>DŮLEŽITÉ UPOZORNĚNÍ: ČTOU TO TADY JAK ÚŘEDNÍCI, TAK POLICIE. Neuvádějte nic, podle čeho by protistrana mohla dovodit, o jaký případ se jedná. Jak na to? Pojďte >>sem<<.

Autor Téma: Zaparkování  (Přečteno 397 krát)

Keach

• Zobrazit profil
IP zaznamenána

Fogyn

• Zobrazit profil
Re:Zaparkování
« Odpověď #1 kdy: 08 Září 2025, 11:16:38 »

Já vidím značku zákaz zastavení....
IP zaznamenána

Keach

• Zobrazit profil
« Odpověď #2 kdy: 08 Září 2025, 11:18:06 »

S dodatkovou o 5 metrech, což odhadem bude tak nějak cca ta žlutá čára ne?
IP zaznamenána

Fogyn

• Zobrazit profil
« Odpověď #3 kdy: 08 Září 2025, 11:57:34 »

Ta žlutá čára má asi 15 metrů :-) Koukal jsem do zákona a zřejmě ano, dle zákona tam lze parkovat. Na druhou stranu logicky a z hlediska slušného vychování ne.e :-)
IP zaznamenána

Keach

• Zobrazit profil
« Odpověď #4 kdy: 08 Září 2025, 12:05:51 »

Z hlediska slušného chování tam zaparkuji tak 1-2 za rok, když není jinde místo a jdu do toho alzaboxu pro těžší věc. Nikdy nebyl problém. Ale právě jsem se bavil s obecním policajtem a ten byl jiného názoru. Tak už tam radši nestojím, ale zaujalo mě to.
IP zaznamenána

stanice35

• Zobrazit profil
« Odpověď #5 kdy: 08 Září 2025, 20:11:24 »

Tož když jdete jenom pro balík, tak to není parkování, ale jen zastavení. Tak když zrovna nepojede autobus, nemělo by to nikomu vadit.
IP zaznamenána

medved

• stálý člen 30kmh.cz
  • *
    • Zobrazit profil
« Odpověď #6 kdy: 09 Září 2025, 09:10:56 »

Keach> Porusil jste zakladni pravidlo slusneho chovani - bavil jste se s unterfizlem, nejakym "necitlivym" parkovanim uz si karmu vic neposkodite.

Parkovat tam samozrejme muzete. Nebrani tomu zadne ustanoveni zakona. Ja, pokud bych si jel pro balik, bych asi klidne zaparkoval i na te zlute care. Pri pripadnem konfliktu s fizlem/unterfizlem bych tvrdil, ze tim ze si vyzvedavam balik z ulozneho mista jsem zasobovani.
IP zaznamenána