30kmhcz

Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Pokročilé vyhledávání  

Novinky:

>>DŮLEŽITÉ UPOZORNĚNÍ: ČTOU TO TADY JAK ÚŘEDNÍCI, TAK POLICIE. Neuvádějte nic, podle čeho by protistrana mohla dovodit, o jaký případ se jedná. Jak na to? Pojďte >>sem<<.

Autor Téma: Výzva pro provozovatele motorového vozidla  (Přečteno 2579 krát)

solaris

• stálý člen 30kmh.cz
  • *
    • Zobrazit profil
Re:Výzva pro provozovatele motorového vozidla
« Odpověď #15 kdy: Dnes v 15:15:49 »

A co Vy máte s tímto společného, že jdete pro radu? Tři kolegové Vám řekli, co měl býval provozovatel udělat. Pokud to provozovatel neudělal, protože Vámi předanému doporučení nevěřil, ať si to teď zaplatí nebo řeší on. Tohle jde přece zcela mimo Vás (jste-li řidičem). Pokud Vám nyní tři kolegové řeknou, co by měl provozovatel udělat dál a ten to zase neudělá, jaký bude celá ta debata mít smysl?

Mimochodem, tohle je jenom za https://www.zakonyprolidi.cz/cs/2000-361#p10-1-d a https://www.zakonyprolidi.cz/cs/2000-361#p10-4, Příkaz za https://www.zakonyprolidi.cz/cs/2000-361#p10-3 přijde následně.
« Poslední změna: Dnes v 15:18:37 od solaris »
IP zaznamenána

Číkus

• hard core 30kmh.cz
    • Zobrazit profil
« Odpověď #16 kdy: Dnes v 15:21:40 »

Proti příkazu podáváme odpor. Pozor na včasnost.

solaris> To nevypadá sprdelizovatelně.
IP zaznamenána

maly_dusko

• Zobrazit profil
« Odpověď #17 kdy: Dnes v 15:53:26 »

Společného mám s tím to, že toto řeší naše právní odd., které se nějak rozhodlo, nicméně veškeré případné pokuty a náklady jdou za konkrétními zaměstnanci. A já nejsem v pozici právního odd., ještě dodávám k otázce Solarise, že jelikož za to mám nést zodpovědnost, tak jsem jim oznámil, že bych všechny další kroky už dělal pouze já, resp. postup.
« Poslední změna: Dnes v 16:00:28 od maly_dusko »
IP zaznamenána

solaris

• stálý člen 30kmh.cz
  • *
    • Zobrazit profil
« Odpověď #18 kdy: Dnes v 16:05:03 »

Pokud vaše právní oddělení rozhodlo, že firma řidiče nesdělí, případně že ho nezná, tak se vaše právní oddělení rozhodlo porušit zákon. Pokuta tedy pak jde za konkrétním zaměstnancem toho právního oddělení. Řidič vozidla s tímto jednáním firmy jako provozovatele nemá nic společného.

Prozradíte tedy konečně, v jaké tedy jste vůči tomu celému pozici?

Číkus> Za normálních okolností je solidní šance, že tohle za ATP prohlásit nejde - pokud ta PČR "sice chtěla vyjet a otočila se, nicméně vozidlo nezastavila", tak tam nějaká obsluha byla. Ovšem SO nic nebrání to naslepo Příkazem zkusit, a je dosti možné, že se právní oddělení zase nějak chytře rozhodne, třeba nepodat Odpor.
IP zaznamenána

maly_dusko

• Zobrazit profil
« Odpověď #19 kdy: Dnes v 16:06:18 »

Ja jsem ridic vozidla. Vozidlo je i k soukromym ucelum.
IP zaznamenána

maly_dusko

• Zobrazit profil
« Odpověď #20 kdy: Dnes v 16:11:46 »

Jinak pokud si dobře pamatuju, tak PČR vyhodila maják a zkusila se otočit, protože měřila v protisměru, nicméně mě nezastavili.
IP zaznamenána

Eric

• stálý člen 30kmh.cz
  • *
    • Zobrazit profil
« Odpověď #21 kdy: Dnes v 16:55:08 »

Vaše odpovědnost, pokud to vůbec máte ve firmě nějak řešené, je nanejvýš za to změření. Za nic jiného nemůžete nijak legálně žádnou odpovědnost převzít.
IP zaznamenána

maly_dusko

• Zobrazit profil
« Odpověď #22 kdy: Dnes v 17:01:15 »

To je asi teoreticky pravda, prakticky muzu prijit o auto k soukromym ucelum. Ale touhle cestou opravdu nechci jit, presto vsechno si uvedomuji vsechny aspekty. Radeji bych to tedy resil dal se spravnim organem tak jako predchozi pripady.
IP zaznamenána