Ahoj,
tak po delší době.
Proběhl výslech svědků - strážníků městské policie. Očekával jsem, že budou nějak dohodnutí, ale první vypovídal ve smyslu, že víceméně celou dobu obsluhoval radar a informace mu jen zběžně sdělil kolega a reálně u situace nebyl. Druhý si jasně pamatuje, že jsem to byl já, jasně mě ihned poznal, přilbu po řidiči sundat nechtěl, protože údajně viděl celý obličej řidiče (nonsense v integrální přilbě). Koukal jsem na něj jak z jara.
Obě pracovnice úřadu se jich opravdu nezaujatě ptaly, jak si mohou být jistí, jakou část obličeje viděl, proč nebyla sundána přilba, atd.
Výsledek je ZASTAVENO.
Musím říct, že jsem byl překvapen profesionalitou a nezaujatostí pracovnic odboru dopravy. Nikdy mě do ničeho netlačily, cokoliv v zápisu, co jsem chtěl změnit, proběhlo, spis byl vždy v pořádku, atd.
Nicméně jsem od tohoto fóra očekával víc konkrétních rad. Pravděpodobně tohle byl případ, který pro vás je jednoduchý. Vzhledem k chování zmíněných dam na magistrátu vás tímto žádám, aby toto vlákno nebyl veřejné. Navíc se tu myslím nedá stejně dozvědět moc použitelných věcí a dle skenů by mohlo dojít k tomu, že by třeba mohly být pracovnice identifikovány, což nechci.
Děkuji.
PS: naučil jsem se mnohé a hodně mi to dalo. To byl jeden z hlavních důvodů, proč jsem do toho šel.