30kmhcz

Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Pokročilé vyhledávání  

Novinky:

>>DŮLEŽITÉ UPOZORNĚNÍ: ČTOU TO TADY JAK ÚŘEDNÍCI, TAK POLICIE. Neuvádějte nic, podle čeho by protistrana mohla dovodit, o jaký případ se jedná. Jak na to? Pojďte >>sem<<.

Autor Téma: Příkaz-Odpor či ne? Možná spíš pro pobavení  (Přečteno 2532 krát)

(Miloš)

• Zobrazit profil
Příkaz-Odpor či ne? Možná spíš pro pobavení
« kdy: 04 Června 2025, 10:08:44 »

Předesílám, že jsem asi připravenej to zaplatit, fakticky ano, strčil jsem do něj a ano, byl jsem fuj fuj ošklivej, nicméně z mý strany je to samozřejmě úplně jiná story a určitě jsem si nezačal. I tu bagetu jsem po něm mrsknul, jen jsem teda netrefil a nebyla se šunkou a sýrem, popisujou to tam tak, jakoby ta se šunkou a sýrem byla obzvlášť nebezpečná.  :) Spíš mě vnitřně sere, že zatímco to ruský prase z toho vychází jako hrozná chudinka, já jako psychouš a samozřejmě to tak nevidím.

« Poslední změna: 06 Června 2025, 08:17:07 od (Miloš) »
IP zaznamenána

(Miloš)

• Zobrazit profil
Re:Příkaz-Odpor či ne? Možná spíš pro pobavení
« Odpověď #1 kdy: 04 Června 2025, 10:13:06 »

« Poslední změna: 04 Června 2025, 10:22:38 od (Miloš) »
IP zaznamenána

Jenyk

• Zobrazit profil
« Odpověď #2 kdy: 04 Června 2025, 10:56:54 »

Všechny přestupky se zaznamenávají a mohou se sakra nevyplatit, například když žádáte o zbroják. I proto z principu proti uznání přestupku vždy bojují vší silou.

Podrobnosti neznám, ale v tomto bych Wiki docela věřil..https://cs.m.wikipedia.org/wiki/Informa%C4%8Dn%C3%AD_syst%C3%A9m_Evidence_p%C5%99estupk%C5%AF#:~:text=Do%20centr%C3%A1ln%C3%AD%20evidence%20se%20zap%C3%AD%C5%A1%C3%AD,ob%C4%8Dansk%C3%A9mu%20sou%C5%BEit%C3%AD%20a%20proti%20majetku.
IP zaznamenána

Fogyn

• Zobrazit profil
« Odpověď #3 kdy: 04 Června 2025, 11:25:36 »

1.) PODAT ODPOR
2.) Nemají nikoho ztotožněného a z nějakého videa budou ztotožňovat těžko - zvlášť když se tam nedostavíte. Aby SO porovnával výpis z karty... No, nevsázel bych na to, ale vždycky to můžete nějak řešit případně v odvolání k SO2. - IGNORACE (dokud nepřijde případné rozhodnutí). Tipoval bych, že to hodí na dno šuplete.
3.) Někoho bych zplnomocnil aby tam došel pro spis (zejména pro videozáznam). Koneckonců se mi nechce věřit, že obsluha řekla "hodil po mě bagetu a trefil", fízl na videu viděl "položil na pult" a do příkazu napsali, že byl hod prokázaný. Jedna strana (vy?) tady zřejmě přibarvuje skutečnost...?
IP zaznamenána

(Miloš)

• Zobrazit profil
« Odpověď #4 kdy: 04 Června 2025, 14:15:29 »

Nemám důvod něco přibarvovat, hned v úvodu jsem přiznal, že jsem jí po něm švihnul, doručil zpátky za pult byl jen řečnickej obrat. Akorát si celkem stojím za tím, že jsem netrefil, protože to jsem samozřejmě chtěl  ;D
A to hovado si mě vyfotilo, jak tam píšou, nevím, nakolik je to  průkazný, ale já se z tohohle vlastně vykrucovat nechci, jsem vlastně i v míru s tím jim dát to výpalný, ale štvou mě ty lži co jsou v tom odůvodnění... Protože tak to prostě ani smykem nebylo... Teď nemám úplně čas, odpoledne to zkusím nějak v bodech shrnout.
IP zaznamenána

mhepp

• Zobrazit profil
« Odpověď #5 kdy: 04 Června 2025, 14:48:47 »

Na lži a pravdu se vykašlete. Jakékoliv přesvědčování o vlastní pravdě Vám půjde k tíži. V tuto chvíli by vám mělo být jedno dosažení vlastní Pravdy. Ta je všem u ... Musel byste předložit skutečný důkaz (nejspíš video), které by dokazovalo rozpor mezi verzí ve spisu a událostmi. To ale nemáte, pak je obsah spisu etalon toho, jak se vše seběhlo a na vaše tvrzení sere pes.

Do hodnocení samotného skutku se nechci pouštět, k chybám došlo na obou stranách, ale vy asi nebudete mistr de-eskalace konfliktů ;)
IP zaznamenána

(Miloš)

• Zobrazit profil
« Odpověď #6 kdy: 04 Června 2025, 16:50:44 »

Hodnocení asi není třeba... A ne, mistr v tomhle oboru ze mě nebude, přesto jsem, věřte nebo ne, v reálu celkem milej kluk  ;D
Ok, ušetřím si vypisování. Je mi celkem jasný, že jim jde jen o prachy. Mě šlo o to, že v téměř osmačtyřiceti je to první vroubek tohoto druhu a že i když si uvědomuju, že jsem se taky choval jako kokot, rozhodně jsem tam nešel s úmyslem dokázat, že to na vyzvání umím, ani s úmyslem někoho šikanovat, jak paní píše.  8) S ohledem na vlastnictví ZP si hold příště nechám nasrat na hlavu a vytáhnu mobil, jak je to dneska moderní.
IP zaznamenána

hh

• hard core 30kmh.cz
    • Zobrazit profil
« Odpověď #7 kdy: 04 Června 2025, 17:54:25 »

[...] Mě šlo o to, že v téměř osmačtyřiceti [...] S ohledem na vlastnictví ZP si hold příště nechám nasrat na hlavu [...]
Podle původního popisu a projevu jsem nabyl dojmu, že jste nevybouřené mládě a není co komentovat, protože o "damage control" probíhajícího řízení zjevně nestojíte a rozum dostanete časem. Ale když už jste ten coming-out doplnil o věk a status držitele ZP, tak se na mě nezlobte, ale někdo, kdo chce mezi lidmi nosit zbraně, nemusí vůbec být "celkem milej kluk", ale v každém případě by měl mít aspoň špetku soudnosti. A tu vy zjevně nemáte, což jste prokázal hned 3x - tou hysterickou scénou ve fastfoodu, tím, že se svým zjevným selháním veřejně chlubíte a dál to lejno, do kterého jste šlápnul, po sobě rozpatláváte, a v neposlední řadě tím, že místo péče o své duševní zdraví či řešení ohroženého ZP největší problém vidíte v tom, co nějaký pitomec na úřadě sepsal do odůvodnění rozhodnutí o přestupku a nedovedete se přes to v téměř 50 letech přenést ...
IP zaznamenána

stanice35

• Zobrazit profil
« Odpověď #8 kdy: 04 Června 2025, 20:00:16 »

Takže přiklonil bych se k návrhu Fogyna.
IP zaznamenána

Fogyn

• Zobrazit profil
« Odpověď #9 kdy: 05 Června 2025, 08:25:18 »

Držitel ZP a přemýšlí jestli podat odpor..?  ::) Očividně už ten ZP dál mít nechcete  ;D Doporučuji projít si sekci zákona o zbraních "spolehlivost"  ;)
IP zaznamenána

(Miloš)

• Zobrazit profil
« Odpověď #10 kdy: 06 Června 2025, 08:33:05 »

Děkuju za věcný reakce a děkuju i HH za bleskovej rozbor toho co jsem zač  :D On se moc nelišil od prvotní reakce mojí skvělý ženy, ale naštěstí od Vás, ona zná i moje lepší já. Pro Váš klid, nikdy jsem nenosil a pokud se situace nějak dramaticky nezmění, asi s tím nezačnu.
To patlání hovna beru jako součást zamyšlení se nad sebou  8)
Což ovšem neznamená, že bych chtěl právě ten ZP riskovat.
Fogyn: Ano, jsem si vědom toho, že ještě jedna taková událost běhěm tří let a je to...
Ten popis jsem smazal, protože je zbytečnej. Skutečnost nikoho nezajímá, v tom máte pravdu.

IP zaznamenána