Prošel jsem si průběh hlavou, tak to tady nějak sepíšu. Až nastane čas, nahraju spis (bohužel jsem celkem připravenej hodit flintu do žita).
Fízlové stáli u pravé krajnice, byli venku a někoho řešili. Minul jsem je normální rychlostí. Asi 100 m poté jsem na to dupnul (jo, jsem očividně r*tard). Nevim, jak mě teda zvládli a stihli změřit. Měnil jsem u toho asi 3x pruh a několikrát v "zaměřovači jejich zbraně" jsem se nejspíš musel mihnout a schovat za jiným autem (jestli to má něco společného se slip effectem, tak aspoň nějaký pozitivum). Jsem na sjezdu a v dáli zamnou vidim jak se světelnou rychlostí řítí na majácích jejich stroj.
Měli mě mimo jejich dohled tak na 30-40 sekund. Je zde taky malá pravděpodobnost, že na snímku z tý jejich hračky nebude k přečtení rz, ale to se teprve uvidí. Kdyby to tak bylo, tak bych mohl mít v týhle kombinaci alespoň nějakou munici. Další věc je, že v úřednim záznamu bude uvedeno, že barva auta je šedá, i když v techničáku je uvedena modrá. To je ale asi uplně jedno.
No, "dohonili mě", předjeli mě a zastavili jsme. Dechová zkouška, předložena občanka. Proběhlo nějaký krátký úřadování a pak fízl vytáhnul ze přední sedačky ruční radar. Koukal jsem dneska na fotky a jediný, čemu mi ta jeho hračka připomínala, byl LaserCam 4

. Fotku měření mi neukázal, ani jsem se na to neptal. Nafotili si značky auta zepředu a zezadu. Pak jediný, co mi bylo předloženo, bylo to potvrzení o zadržení řp a v něm důvod. Potvrzení jsem nepodepsal, ani se k němu nijak nevyjádřil. No a šel jsem pěšky domů.