30kmhcz

Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Pokročilé vyhledávání  

Novinky:

>>DŮLEŽITÉ UPOZORNĚNÍ: ČTOU TO TADY JAK ÚŘEDNÍCI, TAK POLICIE. Neuvádějte nic, podle čeho by protistrana mohla dovodit, o jaký případ se jedná. Jak na to? Pojďte >>sem<<.

Autor Téma: Špatná adresa na výzvě k vyzvednutí  (Přečteno 1751 krát)

Peterer

• Zobrazit profil
Špatná adresa na výzvě k vyzvednutí
« kdy: 06 Května 2025, 08:52:15 »

Dobrý den, potřeboval poradit. Přišla mi výzva k úhradě -> zaslán Helmut -> výzva na Helmuta -> Helmut se přiznal -> příkaz na Helmuta, dále jsem neřešil, (zatím to tak u mě vždy stačilo) ale teď přišla na mé jméno ovšem s adresou Helmuta (ta je zcela jiná než můj trv. pobyt kam mi vše chodí)do jeho schránky, kde jsme psáni oba, výzva k vyzvednutí zásilky i s poučením, kde není vyplněno ani kdo odesílá ani označení písemnosti a je označeno, že při nevyzvednutí vrátit odesilateli. Nechce se mi to vyzvedávat, ale začínáme schvalovat hypotéku a úplně by se mi teď nehodilo, kdybych měl mít exekuci, o které ani nevím.
IP zaznamenána

Eric

• stálý člen 30kmh.cz
  • *
    • Zobrazit profil
Re:Špatná adresa na výzvě k vyzvednutí
« Odpověď #1 kdy: 06 Května 2025, 09:06:18 »

Přes číslo na sledování zásilek a kód se při pokusu o změnu doručení může objevit odesilatel.
IP zaznamenána

Peterer

• Zobrazit profil
« Odpověď #2 kdy: 06 Května 2025, 11:22:44 »

Děkuju za radu, zobrazilo se jen PSČ depa které to převzalo a to je v mé obci. Asi zajdu na poštu a zkusím, jestli mi to prozradí.
IP zaznamenána

Eric

• stálý člen 30kmh.cz
  • *
    • Zobrazit profil
« Odpověď #3 kdy: 06 Května 2025, 11:34:17 »

Škoda, někdo to zjevně zase nevyplnil ... Čím větší pošta, tím nižší pravědpodobnost zjištění, a doručit to nepůjde, protože nesouhlasí adresa.
IP zaznamenána

Peterer

• Zobrazit profil
« Odpověď #4 kdy: 07 Května 2025, 14:39:01 »

Tak se omlouvám, planý poplach. Bytové družstvo se letos rozhodlo, že mi nebude zasílat doporučené dopisy na trvalý pobyt, ale do schránky bytu, který pod družstvo spadá...
Paní na poště v pohodě, ukázala mi o co jde, zeptala se, jestli to chci vyzvednout a že adresu řešit nebudeme  8)
IP zaznamenána