30kmhcz

Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Pokročilé vyhledávání  

Novinky:

>>DŮLEŽITÉ UPOZORNĚNÍ: ČTOU TO TADY JAK ÚŘEDNÍCI, TAK POLICIE. Neuvádějte nic, podle čeho by protistrana mohla dovodit, o jaký případ se jedná. Jak na to? Pojďte >>sem<<.

Autor Téma: pokuta DE - co zkoušejí ?  (Přečteno 2593 krát)

hořčík

• -exot-
    • Zobrazit profil
pokuta DE - co zkoušejí ?
« kdy: 04 Března 2025, 08:33:19 »

Zdar. Došla pokuta 68 na 50 v obci. Vozidlo firemní, řidič neuveden, provozovatel=firma neodpověděl ani na jeden ze dvou nedoporučených listů. Teď došla výzva do soukromé mailové schránky osoby, která vozidlo v inkriminovaný čas řídila, viz obrázky.
Zaráží mne, jak vůbec můžou tušit, že osoba ve vozidle je totožná s osobou, která je majitelem mailové schránky - do firmy totiž nedošlo nic. Je to nějaká nová taktika ? Pachatel naposled spáchal překročení rychlosti před více jak 3 lety v DE, mírné, za 28€, překročení cca 12-16 v hodině - to by v rejstříku být již nemělo. Jinak přestupky žádné.
Ale to, že to poslali do mail schránky mne mate - proto, má li někdo podobné zkušenosti, budu rád za poskytnutí pomoci. Pachatel měl, ale již nemá adresu v DE, pachatel vlastně aktuálně nemá žádnou ofiko adresu v celé EU /stav mu vyhovuje :)/
Pro jistotu ještě jednou, krátce. DE výpalnící poslali do soukromé adresy přestupce výzvu, provozovatel vozidla přestupce neoznačil, a na předchozí výzvy nereagoval.
Dekuji
IP zaznamenána

FOMP

• Zobrazit profil
Re:pokuta DE - co zkoušejí ?
« Odpověď #1 kdy: 05 Března 2025, 09:19:40 »

zadny email neprisel, pokud jste nepotvrdil a maji tam zadanku, pokud neco prislo mohl to spamm filtr killnout na serveru, stejne tak fw na pocitaci

email rozhodne neni zadni ofiko kontaktni udaj, mam dojem ze i u nas clovek musi pozadat, ze chce komunikovat na danou adresu pokud nema datovku a nechce na postu
IP zaznamenána

sennheiser

• stálý člen 30kmh.cz
  • *
    • Zobrazit profil
« Odpověď #2 kdy: 05 Března 2025, 13:32:34 »

A kdo jim tedy řekl, že řidič jste Vy a jak získali Vaši soukromou emailovou adresu?
IP zaznamenána

hořčík

• -exot-
    • Zobrazit profil
« Odpověď #3 kdy: 05 Března 2025, 15:58:11 »

nikdo jim nic neřekl - to vím 100%.
Proto jsem zmaten
IP zaznamenána

stanice35

• Zobrazit profil
« Odpověď #4 kdy: 05 Března 2025, 20:01:25 »

Mail můžou mít z nějaké staré kauzy, případně ho získali pokoutně z nějakého zdroje (třeba parking, nějaká služba, ...), anebo ho poskytl nějaký "kamarád", co Vás má rád :-)
IP zaznamenána

Quick

• Zobrazit profil
« Odpověď #5 kdy: 05 Března 2025, 21:49:28 »

Každopádne mail nie je žiadny oficiálny komunikačný kanál pre kontakt s úradmi, keďže nie je spárovaný s identitou. Ja si môžem založiť email adam.novotny@seznam.cz, ale to neznamená, že Adam Novotný skutočne som.

Z tohto dôvodu by som to na hořčíkovom mieste úplne ignoroval.
IP zaznamenána

hořčík

• -exot-
    • Zobrazit profil
« Odpověď #6 kdy: 05 Března 2025, 22:03:01 »

ano - to vše znám i rozumím.
Připravuju pozice, stavím figurky.
I kdybych nevím jak chtěl - nemůžu já majitel mailové schránky, který se možná i podobá na mně a možná i řidiči - foto jsem neviděl - vědět, kdo v inkriminovaný okamžik řídil vozidlo nějaké firmy, byť je to moje manželka, já s tou firmou nic nemám.
Ale je to drzost i odvaha v jednom :)
Zmrdi - doma mají rok co rok drifty na vánočních trzích, ale půjdou jako psy po slušných řidičích a lidech.
IP zaznamenána

Dr.

• Zobrazit profil
« Odpověď #7 kdy: 08 Března 2025, 20:19:29 »

Dobry den, to co prislo emailem, je nejspise v originale Zeugenfragenbogen. Urad zde neoslovuje domneleho prestupce, ale drzitele registrace vozu. Nezna ridice a proto zada o uvedeni udaju o ridici. Neni povinnost na takovy dopis reagovat, tim spise, ze prisel takto podivne emailem.
IP zaznamenána

hořčík

• -exot-
    • Zobrazit profil
« Odpověď #8 kdy: 13 Března 2025, 00:44:53 »

držitel vozu je firma. Ne moje. Fotka řidiče v mailu není - a v papírové výzvě nevím jestli nějaká fotka je. Doporučeně nepřišlo nic, a jestli něco došlo nedoporučeně a je tam i fotka - nemám k tomu přístup.
Teď mi napadá - ale asi to je na hraně paranoje - jestli ta zkurvená svině ze slavkova po mně nejede dál a tohle nepráskla. EDIT - není to na hraně. Jesli neexistuje jiné vysvětlení - a nejsem si ho vědom, pak je za tím jen ta skurvená svině.
Ale - jak nad tím přemýšlím - jiné logické vysvětlení není. Lokaci má, postupy zná.
Nikdo z tady přítomných nemá mou osobní mail adresu - jen ta kurva.
Nikdo z tady přítomných nemá eminentní zájem mně tady sledovat - jen ta kurva.
Nikdo z tady přítomných mne tak nenenávidí - jak ta kurva.
Takže když se tohle potvrdí, že SO orgán ČR šmíruje tady a podává informace západní rozvědce :) - tak se vlastně nic nestane :(
Nenapadá mi jiné logické vysvětlení jak by se úřad spolkové země kde jsem nikdy v životě přestupek nespáchal dopátral k mé osobní mail adrese - a to pro DE mám zřízenou samostatnou, a ta v systémech je.
Možná by admini dokázali zjistit, kdo se o můj profil zajímá.
IP zaznamenána

FOMP

• Zobrazit profil
« Odpověď #9 kdy: 13 Března 2025, 21:28:54 »

vubec nevim co resite, zadnej email neprisel a tecka
IP zaznamenána