30kmhcz

Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Pokročilé vyhledávání  

Novinky:

>>DŮLEŽITÉ UPOZORNĚNÍ: ČTOU TO TADY JAK ÚŘEDNÍCI, TAK POLICIE. Neuvádějte nic, podle čeho by protistrana mohla dovodit, o jaký případ se jedná. Jak na to? Pojďte >>sem<<.

Autor Téma: Výzva pro provozovatele - FO podnikající  (Přečteno 1385 krát)

Nezbeda

• Zobrazit profil
Výzva pro provozovatele - FO podnikající
« kdy: 03 Února 2025, 18:16:08 »

Zdravím,

přišla mi výzva s podezřením na spáchání přestupků s vozidly. Není uvedeno kde se to údajně odehrálo ani o kolik jen kdy a v kolik. Chtějí abych jim nahlásil pYráta. Jak dál postupovat když je to na FO podnikající? Řidičů mi s vozidly jezdí samozřejmě více a já nechci přeci nikoho podezírat a obviňovat.
Výzvě předcházel telefonát od pomahačů, že si potřebují nafotit mé provozované vozidla takže mě napadla myšlenka, že ani RZ nemají a zkouší...

Díky za reakci.
IP zaznamenána

Jenyk

• Zobrazit profil
Re:Výzva pro provozovatele - FO podnikající
« Odpověď #1 kdy: 03 Února 2025, 18:53:19 »

Nereagovat. S policií se nebavíme.
IP zaznamenána

Nezbeda

• Zobrazit profil
« Odpověď #2 kdy: 03 Února 2025, 19:28:17 »

Co potom bude? Budou třeba volat nebo chtít předvést jak píšou?
IP zaznamenána

Hugo

• Zobrazit profil
« Odpověď #3 kdy: 03 Února 2025, 21:27:02 »

Ano, můžou dále otravovat.
Na nevyžádané reklamní nabídky a vtipy kamarádů po telefonu/dopisem/elektronicky nereagujeme.

Předvedení je vysoce nepravděpodobné. Ale kdyby náhodou, tak dle poučení odmítáte cokoli sdělovat.

Pokud, kvůli tomu nemůžete spát a nervy z toho máte "nadranc", můžete jim písemně sdělit, že dle poučení odmítáte podat vysvětlení.

Předpokládám, že to přišlo do správné DS.
IP zaznamenána

Nezbeda

• Zobrazit profil
« Odpověď #4 kdy: 03 Února 2025, 23:23:35 »

Díky za rady
Co je tedy lepší? Odpovědět ve smyslu nebudu se vyjadřovat - důvodem je §61 a také ustanovení čl.37 LZPS nebo neřešit?. Samo, že nervy mám z toho, že mě do něčeho zatáhnou.
Ano psaní přišlo do DS.
IP zaznamenána

Jenyk

• Zobrazit profil
« Odpověď #5 kdy: 04 Února 2025, 00:23:40 »

Neřešit. Pokud se ozvou, odvolat se na par. 37 Listiny základních práv a svobod a odmítnout podat vysvětlení. Jen takto stručně. Musí pochopit, té z Vás oběť snadno neudělají a že jim hrozí práce. Té se štítí jako....prostě hodně.
« Poslední změna: 04 Února 2025, 00:26:08 od Jenyk »
IP zaznamenána

Nezbeda

• Zobrazit profil
« Odpověď #6 kdy: 26 Února 2025, 00:36:39 »

Tak tedy dorazily výzvy od ouřadu už je i uvedeno o kolik a kde někdo někdy s něčím pirátil mmj. chtějí opět řidiče. V jedné výzvě chtějí dokonce znát jak řidiče tak provozovatele/vlastníka v současné době takže předpokládám k dnešnímu datu. Kdyby se nějaký realmut poznal, který pirátil se stejným vozidlem, protože SPZ evidentně nemají tak ho hledám ztratný určitě nebude.
IP zaznamenána