Urban: děkuji za uklidňující odpověď. Příslušníci mi jen zakázali další jízdu slovy "půl hodiny nebo hodinu tady počkejte, dojděte si někam na snídani, auto tu nechte a potom jeďte". Vyfotili si mě u vozu a odjeli. Perličkou je, že mě odstavili na autobusové zastávce, relativně frekventované. Super parking na nějakou snídani... Půl hodiny jsem počkal a odjel.
ladin: řidičák vrátili, další postup viz odpověď Urbanovi. Řekli jen, že to půjde do správního a že mi ŘP seberou třeba na měsíc (chápu pokud některý ze zdejších matadorů právě vyprskl smíchy, máte na to právo). Pivo jsem nahlásil přesně takhle, pět piv značky Plzeň, z pročítání zdejšího fóra ale zjišťuji, že jsem se v tom stresu nejspíš špatně vyjádřil a asi jsem chtěl říct něco ve smyslu že Staropramen nealko byl jak Plzeň, ale je divný že jsem nafoukal.
Kokrhel123: rozšířenou notifikaci na email používám, díky moc za objasnění funkce DS.
gumidos: ano, obě měřené hodnoty pod 0,24, v prvním případě na displeji svítilo 0,19, v druhém 0,18 (což už byl rozdílný přístroj, jak jsem uvedl, původní se jim rozbil).