30kmhcz

Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Pokročilé vyhledávání  

Novinky:

>>DŮLEŽITÉ UPOZORNĚNÍ: ČTOU TO TADY JAK ÚŘEDNÍCI, TAK POLICIE. Neuvádějte nic, podle čeho by protistrana mohla dovodit, o jaký případ se jedná. Jak na to? Pojďte >>sem<<.

Autor Téma: Parkování V13 - hlášeno PČR DI, multipřestupek  (Přečteno 859 krát)

leiton

• Zobrazit profil
Parkování V13 - hlášeno PČR DI, multipřestupek
« kdy: 18 Ledna 2025, 11:40:34 »

Ahoj, přestěhoval jsem se do nového bydlení a bohužel je hned vedle služebny KŘP, DI. Vzhledem k tomu, že je to i blízko centra parkuje zde spoustu lidí včetně PČR a není kde zaparkovat, tudíž jsem v prosinci a lednu několikrát zaparkoval blíže křižovatky a ještě na V13 šikmém šrafování, byť ve vjezdu do jednosměrné ulici po pravé ruce, tudíž nikomu nemohu bránit ve výhledu. Nyní v půlce ledna mi přišlo (auto je registrováno na mé SRO) již celkem 5 přestupků od SO, které zadokumentoval jeden a ten samý policista (byl jsem nahlédnout do spisu) v průběhu měsíce prosince. Předpokládám, že dorazí ještě dalších x přestupků za leden. Jedná se vždy o oznámení o přestupku, jehož přílohou je fotografie mého vozidla (vyfocena telefonem?) a dole pod fotografií ručně dopsán čas a místo, kdy se přestupek stal. Jak se proti tomuto nejlépe bránit? Máte někdo návrh? A nejraději bych ještě začal nějakým způsobem šikanovat onoho oznamovatele, pokud se v práci tak nudí, že supluje práci městské policie... Díky všem za nápady a rady :-)
IP zaznamenána

cZelik

• Zobrazit profil
Re:Parkování V13 - hlášeno PČR DI, multipřestupek
« Odpověď #1 kdy: 19 Ledna 2025, 18:00:05 »

Tak určitě si ho v řízení vyžádat jako svědka a připravit si hromadu otázek je potřeba aby ztratil vždycky celé dopoledne na ÙJ, zmrd.
IP zaznamenána