09.12.2024 byl Firmě doručen
příkaz.
Parazitka Lucka (
je to ona?) je neobyčejně kreativní. Jak dlouho že mají městské části v Praze pravomoc okrádat slušné lidi za rychlost? Mám za to, že moc dlouho ne, a tak se to teprve učí. A také je to asi složitější, než hlídat,
zda stojí správně dopravní značky.
Ačkoli je horní hranice pro sprdelní pokutu 10 000 Kč, uložila 21 000 Kč. Nebo jsem to
ustanovení pochopil špatně?
Dle příkazu dostala parazitka Lucka oznámení o přestupcích od poloopic (městapo). Před tím ale Firmu i mne otravovaly opice (státní fízlové). Kdo to tedy měřil?
1. Poloopice, které to následně předaly opicím (tímto zdravím opičáka Šestáka!) a až následně parazitce Lucii?
2. Opice, které nejprve otravovaly Firmu i mne a pak to poslaly parazitce Lucii po poloopicích?
Máme za to, že rychlost byla změřena nějakou (polo)opicí pomocí laseru/lidaru, ale z podkladů nelze zjistit, jaké měřící zařízení bylo použito. Parazitka Lucka však má za to, že se jednalo o automatizované zařízení používané bez obsluhy.
Dle odůvodnění příkazu je jednou ze skutečností (!) výzva k úhradě určené částky provozovateli vozidla. Krom toho, že provozovateli nic takového nedoručili, lze se zeptat:
1. Jen jedna výzva? Vždyť se jedná o 3 přestupky!
2. Sprdelní výzva u překročení o 40+ v obci? A není to
protizákonné Ivane Pavloviči parazitko Lucko?
3. A kdy že to vlastně stihla parazitka Lucie poslat? Viz dále:
Dle odůvodnění příkazu byly oznámení od poloopic doručeny do hnízda parazitů dne 29.10.2024 a hned dne 30.10.2024 bylo řízení s řidičem odloženo. Parazitka Lucie tvrdí, že správní orgán vyzval provozovatele vozidla ke sdělení totožnosti řidiče a že učinil nezbytné kroky ke zjištění řidiče. Zdalipak parazitka Lucie zachovala
60 dnů?
Mám za to, že tohle bude ještě zábavné. Firma podá odpor a přidá udání Číkuse. Uvidíme, co se bude dít dál.