30kmhcz

Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Pokročilé vyhledávání  

Novinky:

>>DŮLEŽITÉ UPOZORNĚNÍ: ČTOU TO TADY JAK ÚŘEDNÍCI, TAK POLICIE. Neuvádějte nic, podle čeho by protistrana mohla dovodit, o jaký případ se jedná. Jak na to? Pojďte >>sem<<.

Autor Téma: Kajinka nabourali policiste  (Přečteno 1430 krát)

cocomoon

• Zobrazit profil
Re:Kajinka nabourali policiste
« Odpověď #1 kdy: 16 Listopadu 2024, 11:03:45 »

Já nevim co furt lidi maj s odsouzenym vrahem. To je jako nějaká celebrita?
IP zaznamenána

lc81

• Zobrazit profil
« Odpověď #2 kdy: 16 Listopadu 2024, 15:58:01 »

to sice máte pravdu, ale zase na to, co si dneska říká celebrita je on už vlastně taková šlechta. smutné, co?
IP zaznamenána

lerion

• Zobrazit profil
« Odpověď #3 kdy: 16 Listopadu 2024, 19:41:55 »

At chcete nebo ne, tak ano, Kajinek je bohuzel celebrita. Uznavam, ze je to smutne, ze se nekdo takovy muze takovym zpusobem celebritou stat, ale to nebylo pointou prispevku.

Spis ta zajimava nahoda, ze Kajinka nabourala Ochranna sluzba PCR. Zajimava nahoda.

Taky je zajimavy nasledujici kus textu:

Citace
Řidiče z vozu, který měl také spolujezdce, jsem se zeptal, jestli bude volat policii, tak mi s úsměvem odpověděl, že ne, že jsou to policisté. Důležité je, že se nikomu nic na zdraví nestalo, a musím říct, že pánové se chovali velmi solidně, manželky i mě se opakovaně dotazovali, jestli jsme v pořádku

Vam zezadu znici auto, malem vas zabijou a pak odpovidaji s usmevem... A jeste se odsouzeny vrah podivuje, ze se vinici nehody chovali "solidne" a ptaji se, zda nekomu svoji vunou neublizili...

IP zaznamenána

cZelik

• Zobrazit profil
« Odpověď #4 kdy: 17 Listopadu 2024, 00:41:33 »

Vam zezadu znici auto, malem vas zabijou a pak odpovidaji s usmevem... A jeste se odsouzeny vrah podivuje, ze se vinici nehody chovali "solidne" a ptaji se, zda nekomu svoji vunou neublizili...
[/quote]
A co je na tom divného? Pomáhat a chránit především. Velmi zvláštní náhoda to ale je. Jestli on Kájínek nemá ochranku. Třeba jen přejel nohou ve vhodný okamžik přes brzdu...
IP zaznamenána

Eric

• stálý člen 30kmh.cz
  • *
    • Zobrazit profil
« Odpověď #5 kdy: 17 Listopadu 2024, 01:00:33 »

Tak hlavně kam a s jakým úkolem vůbec ochranná služba po D1 ve směru na Prahu jela.
IP zaznamenána

Behemot

• stálý člen 30kmh.cz
  • *
    • Zobrazit profil
    • HW World
« Odpověď #6 kdy: 17 Listopadu 2024, 01:18:55 »

tak s prázdným autem ráno asi pro nejakýho stádního buzeranta, co si za naše hrachy vozí prdel v limuzíně žejo, na to se potřebuješ ptát?  ;D
IP zaznamenána
STICKERS-CZ - nekonformní samolepky a placky