30kmhcz

Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Pokročilé vyhledávání  

Novinky:

>>DŮLEŽITÉ UPOZORNĚNÍ: ČTOU TO TADY JAK ÚŘEDNÍCI, TAK POLICIE. Neuvádějte nic, podle čeho by protistrana mohla dovodit, o jaký případ se jedná. Jak na to? Pojďte >>sem<<.

Autor Téma: Maření - už potrestáno (spíše vysvětlení)  (Přečteno 1626 krát)

anthie

• Zobrazit profil
Maření - už potrestáno (spíše vysvětlení)
« kdy: 13 Listopadu 2024, 20:34:31 »

Zdravím borci,
dneska jsme se s kolegy v práci dostali k řeči ohledně mého přestupku, který se stal před x lety. Jen mě zajímá jestli má někdo zkušenost ohledně trestu, protože vlastně nevím jak by to bylo.

X let zpátky jsem měl 2 body za rychlost a povedlo se mi spáchat přejezd na červenou +7 bodů, za to jsem dostal měsíc zákaz. Nenapadlo mě nic lepšího než poslední den zákazu sednout do auta a nechat se náhodně zastavit 😀 (kdyby to člověk chtěl, tak se mu to nepovede)

Dostal jsem mařenku a samosoudcem rok zákaz řízení, odvolal jsem se a s právníkem u soudu se to uhrálo na peněžitý trest (60 litrů). Myslel jsem, že mám vyhráno a následně mi dorazila obsílka o odevzdání ŘP, protože mi soud přišil +4 body za to maření. (13 bodů)

Tak nezbylo nic jiného než odevzdat a pak znova autoškola…

A teď se dostávám k jádru pudla, kdybych se spokojil s rokem od samosoudce, tak by se mi po odpykání trestu přičetli ty čtyři body za maření a já bych byl zase bez papírů kvůli vybodování?

Díky za odpověď, je mi to trochu nejasné. Bylo by to jako dvojí trestání, ale zase pravda že za jinou věc.

Anthie.
IP zaznamenána

Lopata54

• Zobrazit profil
Re:Maření - už potrestáno (spíše vysvětlení)
« Odpověď #1 kdy: 05 Prosince 2024, 12:24:41 »

,
« Poslední změna: 05 Prosince 2024, 12:31:22 od Lopata54 »
IP zaznamenána