30kmhcz

Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Pokročilé vyhledávání  

Novinky:

>>DŮLEŽITÉ UPOZORNĚNÍ: ČTOU TO TADY JAK ÚŘEDNÍCI, TAK POLICIE. Neuvádějte nic, podle čeho by protistrana mohla dovodit, o jaký případ se jedná. Jak na to? Pojďte >>sem<<.

Autor Téma: Německo - rychlost  (Přečteno 2237 krát)

Anonymousz

• Zobrazit profil
Německo - rychlost
« kdy: 25 Září 2024, 23:23:43 »

Prosím o radu ty, kteří mají konkrétní zkušenosti s výsledkem. Stalo se mi to, že jsem našel ve schránce obyčejný dopis s tím, že jsem provozovatel vozidla, které před 2 měsíci bylo změřeno. Povolená rychlost překročena o 32 km/h na dalnici, fotka na které jdu poznat, dopis v češtině, jestli jsem to řídil, případně kdo. Pokuta 200 euro plus poplatky. Vylhal se z toho někdy někdo a jak? Řešil někdo promlčením či označením fiktivní osoby? Hlavně průběh a jak to ve finále dopadlo. Diky
« Poslední změna: 25 Září 2024, 23:25:43 od Anonymousz »
IP zaznamenána

Jenyk

• Zobrazit profil
Re:Německo - rychlost
« Odpověď #1 kdy: 25 Září 2024, 23:54:17 »

Tyto případy jsou zde opakované řešené. Zkuste hledat. Odpovědi na své otázky zde najdete.
IP zaznamenána

Quick

• Zobrazit profil
« Odpověď #2 kdy: 26 Září 2024, 09:08:53 »

Ja som ignoroval pár obyčajných listov (v každom navýšenie pokuty o €8 kvôli pripomienke) + 1 doporučený z nemeckého úradu, všetky ale v nemčine. Išlo o parkovanie z ledna 2024.

Minulý týždeň ma zastavili nemeckí fízli na kontrolnú kontrolu s autom, ktoré pirátsky parkovalo a na nič ohľadom nezaplatenej pokuty si nesťažovali. Dali mi dýchnuť a pokračoval som v jazde ďalej.
« Poslední změna: 26 Září 2024, 09:10:52 od Quick »
IP zaznamenána

ridic951761

• Zobrazit profil
« Odpověď #3 kdy: 27 Září 2024, 12:35:06 »

ja jsem ignoroval, je to tu reseny pripad 2 roky stary.
ale to bylo jen o 6km/h v Bad Schandau
/36kmh misto 30/
Pak se to znamemu s mym autem stalo jeste jednou nekde jinde v Sasku, zas o par km vic na 30.
V Nemecku to bude zajimave, necekal jsem ze to tam vezme takovy obrat tak rychle. Brzy nejspis zakazou noze stejne jako v UK, a;e zatim buzerbudky meri dal kazdy km navic nad povolenou rychlost, pravdedobne do te doby nez je nekdo odnese jako se to delo pred lety ve Svedsku. Pak mozna zakazou i buzerbudky.
IP zaznamenána

Ivana Biháryová

• Zobrazit profil
« Odpověď #4 kdy: 30 Září 2024, 07:52:42 »

Ta 30 v Bad Schandau je dost známá. Jednou za čas radar otočí a měří z druhé strany. 
IP zaznamenána