30kmhcz

Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Pokročilé vyhledávání  

Novinky:

>>DŮLEŽITÉ UPOZORNĚNÍ: ČTOU TO TADY JAK ÚŘEDNÍCI, TAK POLICIE. Neuvádějte nic, podle čeho by protistrana mohla dovodit, o jaký případ se jedná. Jak na to? Pojďte >>sem<<.

Autor Téma: Hledá se velice nízkej wágen (s řidičem)  (Přečteno 4600 krát)

Behemot

• stálý člen 30kmh.cz
  • *
    • Zobrazit profil
    • HW World
Hledá se velice nízkej wágen (s řidičem)
« kdy: 05 Září 2024, 22:50:29 »

Najde se nekdo, kdo má nejakýho hodně nízkýho sporťáka a zúčastnil by se dobré věci? Žihadlo co mám aktuálně k dispozici (felina  ;D) je sice na dnešní dobu poměrně nízký, ale pořád je v tom člověk o dost výš, než v nekterejch jinačích vozítkách, běžně zhomobuznovanejch na silnicu. Orientačně v tom mám hlavu (měřeno k bradě) metr na vozovkou, tak pokud by byl nekdo ochotnej kde by to bylo 80 cm nebo i níž, hlaště se, podrobnosti v SZ. Optimálně JČK, SČK, Praha (ze vzdálenějších krajů leda byste si chtěli udělat vyjíždku).
IP zaznamenána
STICKERS-CZ - nekonformní samolepky a placky

Číkus

• hard core 30kmh.cz
    • Zobrazit profil
Re:Hledá se velice nízkej wágen (s řidičem)
« Odpověď #1 kdy: 06 Září 2024, 20:21:54 »

Mám za to, že by zájmu pomohlo, pokud byste alespoň naznačil, o jakou dobrou věc by se mělo jednat.
IP zaznamenána

Behemot

• stálý člen 30kmh.cz
  • *
    • Zobrazit profil
    • HW World
« Odpověď #2 kdy: 06 Září 2024, 21:45:47 »

je to v kuchyni, ale né všici mají přístup; cílem je snížit inkaso z jedné zmrdí úsekovky schované za zatáčkou a pod kopečkem, kde i cedula počátku obce je stejným způsobem schovaná v zatáčce za horizontem, a teda logicky čím nižší posez řidiče, z tím bližší vzdálenosti (pod normativními požadavky) bude značka viditelná

dokopáním povinnejch k umístění adekvátně viditelné značky počátku obce by se mělo povést výrazně snížit množství přespolních, co do toho vjedou, a eště i k nynějším případům přidat lehkej podpůrnej argument k tomu, že nesnížili rychlost proto, že prostě dědina nebyla řádně označená (a samozřejmě jenom sebevrazi a potom opicejní Simíři jdou na plný brzdy do začátky a z kopečka)
IP zaznamenána

dj-bobr

• stálý člen 30kmh.cz
  • *
    • Zobrazit profil
« Odpověď #3 kdy: 14 Října 2024, 09:23:52 »

Je to ještě aktuální? Nabízím k tomuto Civic 4. generace, ve kterém člověk opticky brousí pozadí o asfalt. (tehlecten, byl jsem s tím jednou i na DSM).
IP zaznamenána
automaticky mi tykejte, vykání je přežilá formalita

Behemot

• stálý člen 30kmh.cz
  • *
    • Zobrazit profil
    • HW World
« Odpověď #4 kdy: 17 Října 2024, 01:37:04 »

aktuální je byť podrobnosti nebudu ventilovat veřejně, takhle vod pohledu to ale vypadá stejně vysoký jak ta felina vedle :D sedačka je proti ní výrazně níž?
IP zaznamenána

rezonator

• Zobrazit profil
« Odpověď #5 kdy: 29 Října 2024, 13:19:04 »

Maxda MX3 bez technický, jižní čechy
IP zaznamenána

Behemot

• stálý člen 30kmh.cz
  • *
    • Zobrazit profil
    • HW World
« Odpověď #6 kdy: 31 Března 2025, 00:25:21 »

Už je zas docela teplo, bude nekdo vytahovat neco pojízdnýho (mechanicky i papírově)? Pořád se experiment nevykonal. Miata, kaipan, nejakej supersport...? Čím níž je prdel v sedačce nad silnicí, tím líp :)
IP zaznamenána